Георги Иванов – Гонзо ще поеме националния отбор по футбол.

...
Георги Иванов – Гонзо ще поеме националния отбор по футбол.
Коментари Харесай

Гонзо става директор в БФС - ето за какъв пост го гласят

Георги Иванов – Гонзо ще поеме националния тим по футбол. Легендата на Локомотив (Пловдив) и Левски е поканен за на всички национални отбори. Очаква се назначението публично да стане факт след 17 януари, защото сега шефът на Борислав Михайлов има задължения, предава " Марица ".

Подобно служба не е оригиналност в белия свят. Куп международни сили, отпред с Германия, имат шеф, който дава отговор и координира работата във всички национални тимове – от деца до мъже. Така някогашният нападател ще бъде шеф на селекционера Ясен Петров, Александър Димитров, Ангел Стойков и останалите по пирамидата.
свързани новини5955на 08.12.2021
Според осведомени Боби Михайлов се е насочил към Гонзо по няколко аргументи. Едната е, че в желаят да изолират от националите Йордан Лечков. Членът на Изпълкома от Сливен не пропуща да влиза в спор със звездите на всяко едно от последните генерации от Бербатов до Ивелин Попов.

Феновете също се нервират извънредно при всяка демонстрация на Лечков, като го унищожават с колажи за външния тип. Гонзо е добре признат от националите, с които се познава персонално.

За последно Георги Иванов беше на Локо (Пд). Той си потегли от родния клуб след недоразумение със притежателя Христо Крушарски.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР