Георги Гърневски, син на популярния депутат от ГЕРБ и бивш

...
Георги Гърневски, син на популярния депутат от ГЕРБ и бивш
Коментари Харесай

Драма! Острието на ГЕРБ - Спас Гърневски, не си говори от 2 г. със своя син! Сега Георги е първа писта на протестите

Георги Гърневски, наследник на известния народен представител от ГЕРБ и някогашен Съюз на демократичните сили кмет на Пловдив Спас Гърневски. Той съпостави себе си и своя родител с функциите на Люк Скайуокър и Дарт Вейдър. ”Две години пробвам да убедя татко си, че би трябвало да се раздели с парламентарната група на ръководещите ”, споделя Георги, който заема висок пост в известна комерсиална верига, написа " Правосъдие за всеки ".

" В сърцето си той е почтен и честен човек. Надявам се, че е единствено подведен от тези хора. Аз персонално стачкувам, с цел да няма хора над закона. Те нямат право да бъдат нито във властта, нито покрай властта. Всяка вечер ме води тук гневът, че прокуратурата не преследва беззаконието. Властите са неразделени, с цел да задушават бизнеса. Колкото повече бизнес има, толкоз по-малко ще са зависимостите и силовия надзор от властта върху цялото общество. Трябват ни почтени хора в ръководството и независимост за дребния и междинния бизнес ", споделя още Гърневски.

Георги Гърневски бе един от протестиращите, които стопираха придвижването на кръстовището, известно в София като Аптеката - бул. Витоша и Патриарха, след 14-ия митинг против Борисов и Гешев. " Чаках със сина ми да беседваме и да се разберем по мъжки. Но той продължи да упорства да се разгранича от ГЕРБ. Вече от две години не беседвам с него и не мога да си обясня какво се случи с него, че стартира по този начин изрично да реагира против ръководството на страната ". Това показа депутатът от ГЕРБ и някогашен кмет на Пловдив Спас Гърневски, представен от " Марица ". 

Така той разяснява обстоятелството, че синът му Георги интензивно взе участие в митингите против държавното управление. Спас Гърневски акцентира, че синът му е просветен, образован, има хубава и евентуално добре платена работа, защото работи като началник на доставките на зърнени храни в огромна комерсиална верига. 

" Считам, че мъжете би трябвало да си приказват очи в очи, изключително когато става въпрос за политика. Но той стартира с доста остри забележки и отхвърли да водим естествен разговор. Не мога да го осъждам, той е на 45 години, а и живеем при народна власт - всеки има право на мнение. Подкрепяше ГЕРБ, мен - също, когато се кандидатирах, радваше се, когато ме избраха в първите година и половина. Но нещо се случи и най-много стартира с настойчиви претенции да се разгранича от ГЕРБ. 

Ограничил  съм диалозите с него. Не единствено че нямам желание да се откажа от ГЕРБ, само че считам, че би трябвало да работя с ГЕРБ още по-сериозно.  Защото ГЕРБ прави всичко, с цел да са добре и младежите като синът ми, и още по-младите, като внук ми, който е на 18 ", разяснява Спас Гърневски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР