Георги Давидов е помощник-треньор на ЦСКА и националния отбор. Един

...
Георги Давидов е помощник-треньор на ЦСКА и националния отбор. Един
Коментари Харесай

Георги Давидов: Емоцията от победа в дербито е невероятна

Георги Давидов е помощник-треньор на ЦСКА и националния тим. Един от последните огромни играчи с " аления " екип. Давидов описа, че има доста положителни мемоари от мачовете против Левски, поради упованието преди самите срещи, атмосферата в залата и несъмнено еуфорията след победа над " сините ". 

" Играеше се на цялостен лимит на силите и имаше страховит заряд. Бяхме дружно с публиката и беше супер ", спомня си Давидов в изявление за формалния уебсайт на клуба.

Според него фактът, че нито един от играчите на ЦСКА не е играл в такова дерби не е огромен проблем. 

" Ще изпитат едно възприятие, което не са изпитвали до момента, само че това въпреки всичко е баскетбол " убеден е треньорът. Ако има и почитатели в залата ще им бъде още по-лесно да усетят какво значи Левски - ЦСКА, добави Давидов. 

Той чака поддръжка от трибуните, тъй като като състезател е изпитал какво е " алената " аудитория да бъде зад тила ти. " Каним всеки човек, който обича ЦСКА и желае да ни поддържа да пристигна в залата " насочи своя апел някогашния капитан на " армейците "

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР