Георги Блажев също се оказа сред пострадалите от снежното бедствие,

...
Георги Блажев също се оказа сред пострадалите от снежното бедствие,
Коментари Харесай

Дърво падна върху колата на Георги Блажев

Георги Блажев също се оказа измежду потърпевшите от снежното злополучие, връхлетяло страната ни преди броени дни. Писателят споделя, че разкрил автомобила си под разкривените клони предходната неделя заран, когато тръгвал със сина си Боян от първия му брак за куклен спектакъл. Двамата щели да гледат „ Пепеляшка “.

 

В момента, в който излезли пред блока обаче, усмивката на Блажев замръзнала от разкрилата се пред очите му панорама. Панелистът в предаването „ На кафе “ по Нова тв незабавно звъннал на 112, въпреки да бил наясно, че надалеч не е единственият с сходен проблем.

Това била и повода, заради която на Блажев му се наложило да чака с часове пожарникари, които да срежат падналото дърво. За благополучие се разминал с минимални вреди по колата, защото върху й се стоварили единствено клони от дървото. Писателят е безапелационен, че най-важното е, че всички са добре и не е имало човек в автомобила по време на случая.

 

Той не пропусна да благодари и на хората, които през целия ден разчиствали улицата им от клони. Благодари и на съседа си, който му подал ток, защото акумулаторът му бил паднал и добави, че в сложни моменти си оказват помощ.

В предаването „ На кафе “ колежката му Ромина Андонова не пропусна да му подсети, че го е посъветвала да не си купува кола на назадничав Меркурий, само че той не я е послушал.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР