Георги Блажев има един развод зад гърба си, но не

...
Георги Блажев има един развод зад гърба си, но не
Коментари Харесай

Георги Блажев предлага брак на ученичка на Стефан Данаилов

Георги Блажев има един бракоразвод зад тила си, само че не се плаши още веднъж да мине под венчило. Писателят и панелист от предаването „ На кафе ” е съществено привързан с актрисата Ива Папазова и има желание скоро да й предложи брак, издават негови близки. Популярният създател има вяра, че е разкрил сродната си душа и e безапелационен, че желае да още веднъж да опита от фамилния живот.

Георги приказва намерено за връзката си пред феновете си в обществената мрежа. Той е споделял, че след развода се е сблъсквал с куп несполуки в любовта. Авторът бил доста отчаян от неуспехите си и в един миг изгубил вяра, че в миналото ще влюби още веднъж.

Отношенията на Блажев и Папазова първоначално били единствено другарски. Той въобще не си представял, че е допустимо сред тях да се разпалят любовни усеща. „ Преди две години и половина с Ива бяхме единствено сътрудници и от време на време ходехме до BDS-a за кюфтета. Очевидно влакът „ обич от пръв взор ” ни беше подминал. Пък аз, другари, виждате ли, постоянно съм “знаел ”, че ще се влюбя от пръв взор. Просто съм го знаел! Заедно с милиони хора по света си имахме бележници, в които в детайли бяхме описали огромната обич и по какъв начин си я представяме. С булети, картинки, всичко на нов ред, ошрифтено. И колкото повече време минаваше, толкоз по-тежки, толкоз по-плътно изписани ставаха те. Всеки нов тъп чат се превръщаше в ред, всяко отчаяние - в страница. Стискахме бележниците мощно. Мазохистично. Дори когато животът искаше да ни ги изтръгне от ръцете, с цел да види дали не сме написали някоя нелепост. И да ни каже, че самият бележник е най-голямата такава. Днес, за първи път откогато сме дружно, ядохме кюфтета в BDS-а. Нямам бележник. Преди време едно русо момиче, с което все се разминавахме, ме блъсна и страниците се разпиляха. Добре че имаше вятър! ”, изповяда се известният създател в инстаграм.

С днешна дата връзката на писателя и актрисата процъфтява. Той даже споделил пред сътрудници от Нова тв, че възнамерявал да й предложи брак. Само изчаквал най-подходящия миг за тази значима стъпка. С Ива живеели под един покрив от половин година, та към този момент открили, че си пасват и на битово равнище. Блажев вярвал, че човек не трябва да се плаши от предишните неточности, а самоуверено да гледа напред към новите хоризонти.

Авторът има 3-годишен наследник на име Боян от някогашната си брачна половинка. Настоящата му жена обаче няма наследници и тематиката за децата също била на дневен ред в фамилията. Според осведомени Папазова напирала да дундурка бебе и нищо чудно в скоро време Георги да удовлетвори копнежите й.

Засега Ива сполучливо влиза в ролята на мащеха и с огромно предпочитание се грижи за дребния Боян. Блондниката му чете приказки, разхожда го и се включва интензивно в игрите му. Тази роля толкоз й допаднала, че към този момент нямала самообладание да се снабди със лично дете. Пред приятелки споделила, че се чувствала подготвена да забременее, само че било божа работа по кое време тъкмо ще се случи.

Чаровната другарка на Блажев е възпитаничка на Стефан Данаилов. След като приключила НАТФИЗ, миловидната русокоска бързо почнала работа в театъра в Бургас. Нейни близки настояват, че е доста надарена, само че към момента не е измежду най-популярните лица в артистичните среди.

Иначе писателят за първи път се демонстрира обществено с жена след развода си. Той се оплакваше, че след разлъката с някогашната му брачна половинка дълго не можел да завърже съществени връзки. „ Връзките ми не надвишават два месеца! ”, ожали се преди време Блажев, но очевидно скоро по-късно шансът му се е усмихнал.

Георги дефинира себе си като човек, който умее да прости. Неслучайно с някогашната му Кристина Бодурова са съумели да запазят положителния звук между тях, най-много поради сина им Боян. „ Аз 13 години бях с една и съща жена – някогашната ми брачна половинка. Явно съм моногамен. Изведнъж започнах да натрупвам опит с противоположния пол, сюрпризирам се от себе си и се изучавам в придвижване ”, признавал е панелистът на Гала.

Преди да се залюби с актрисата Ива, Блажев настойчиво сваляше колежката си Андреа Банда Банда , само че тя го отряза. С днешна дата двамата се показват като доста положителни другари. Авторът имаше къса случка и с колежката си Стаси Кара. С нея се сближили около работата си в Нова телевизия, но и тази връзка не просъществувала дълго.

Авторът споделяше, че се е посветил на сина си и подхождаше с възприятие за комизъм към любовните си несполуки, само че както постоянно се случва, любовта го  изненадала в най-неочаквания миг. Сега той се чувствал подготвен да заведе Ива до олтара и още веднъж да се впусне в брачния живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР