Гениалният учен Сидик Афган, който е разработил уникална математическа формула,

...
Гениалният учен Сидик Афган, който е разработил уникална математическа формула,
Коментари Харесай

Наследникът на Ванга застана на гроба й. Смрази с прогноза за България

Гениалният академик Сидик Афган, който е създал неповторима математическа формула, която съгласно него разрешава да се плануват събитията, протичащи се в света, беше две седмици на посетители в България по покана на тв водещата и правист доктор Нина Булгакова-Хамилтън. Той гостува извънредно в два броя на предаването „ Седмицата с Нина и Зий “ по България 24 тв.

„ От октомври месец водим преписка с асистентите на Сидик Афган, изписали сме тонове писма, изпратили сме над 30 видеа от мои излъчвания, желаеха биографията ми, какъв брой езици приказвам, беше доста значимо дали знам съветски, желаеха дипломите ми, които към този момент надвишават броя на книгите в Националната библиотека… и още и още, само че се веселя, че най-после успяхме да докараме този популярен разум у нас “, показа доктор Хамилтън.
-->




Някои откриватели отдават съществено значение на неговите прогнози.

Припомняме, че Сидик Афган пресметна разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, за което бе изпъден от страната, войната в Афганистан, 11 септември в Ню Йорк, икономическата рецесия от 2008 година, военния спор в Украйна, опустошителното земетресение в Турция и успеха на Ердоган на последните избори.

Той е единственият математик в света, който пресмята с негова формула противоположния бином на Нютон, за което американците го награждават.



Но изумленията им не стигат до тук, след опит, Сидик Афган дава отговор на стотици въпроси с 6-минути по-бързо от компютър. Той се е срещал 35 президенти от целия свят по тяхна покана, като е отказал да гостува на Джордж Буш в Белия дом.

„ Умножаваме 17 по 17 и умножаваме по 7, излиза 2023. След това разделяме на 17 и умножаваме по 2, получаваме 238. Отново атомно изнудване! Това е уран. 17 юли несъмнено ще влезе в топ новините “, пророкува Сидик Афган.

Той прикани света да си остане вкъщи в посочения ден, посочи, че неговите предсказания не са свързани с нуклеарна война. Вместо това той загатна за вероятен нов акт на експанзия или подправени събития, които могат да обиден цялата планета. Той твърди, че 17 юли 2023 година ще бъде неразделна част от главните вести.

„ Ванга е декларирала пред съветският публицист Сергей Косторной, че след нея ще има човек от една арабска страна, който ще предсказва бъдещето благодарение на математически формули. Казах му го това на Сидик Афган и той единствено се усмихна.





Много забавно беше като дадох сюжета с въпросите на него и на преводача му от персийски, въпреки всичко желаех да са готови и Сидик единствено ми сподели „ ти си задавай твоите въпроси, пък аз ще давам отговор, както намеря за добре “. Е, кой може да спори при подобен отговор, просто го оставих да дава отговор, каквото пожелае “, през смях си напомня водещата.

„ Звъняха в малкия екран доста хора, 95% изрекоха голяма признателност, че сме го довели в България. Разбира се, имаше 5% от постоянно недоволните мрънкачи, на които целия свят им пречи – не разбрали какво споделя, но говорел с метафори, не било изчерпателно, не бил споделил изключително доста, неговият преводач  не превеждал всичко,  но драги ми, Смехурко, извади едни 10 000 евро от джоба си, предложения господин Сидик Афган на лични разходи, пък си приказва с него каквото пожелаеш и го питай, каквото те интересува “, добавя доктор Булгакова-Хамилтън и продължава:

„ Сидик Афган имаше няколко послания към България и човечеството.

Той сподели, че са обстановката сега не е доста добра. И ми сподели: „ Никога доктор на болния не споделя, че ще почине или ще стане доста зле положението„, общо взето сами можем да си създадем изводите от това негово изявление.

Той е направил е много  калкулации за България, само че избира някои от тях, които са свързани със съхранението на страната, да ги показа единствено с Президента ни. Според него Румен Радев е чист човек и милее за страната. Категорично съобщи, че западът  желае да унищожи страната ни„. 

Точните думи на Сидик Афган са: „ Това, което направиха с Украйна, същото ще създадат и с Източна Европа. Вие сте страна на културата, традициите и знанието, вие вярвате в фамилните полезности и почитате фамилията, а тези страни, където мъже се женят за мъже и дами за дами, желаят да унищожат наследството на хората. Аз се боря против тях с химикалката си. "



Според него, въпреки  че има опити за заличаването на България  като просвета и нация и включването й в изкуствени за нея противостояния и непознати геополитически спорове, българският народ би трябвало да отстоява своите лични интереси  и да не позволява на политическата класа да го унищожи.

Той споделя още, че  българската просвета и цивилизация са едни от най-старите в света и българският народ е един от най-силните по дух и еднаквост в света – като тези думи прозвучаха като ярък лъч в този  сериозен за нашият народ исторически миг.

„ Изчислил съм, че България е имала княз 165 години преди датата, която е оповестена за основаване на Българската страна, а точно – 681-ва година. Много хора ме крититуваха, за какво се занимавам и интересувам от историята на България, само че никой в действителност не схваща какъв брой афганския и българския народ са близки. Народът на България отива към по-добро бъдеще„. 

Той обасни, че 2024-та година към края ще е по-добра година, а 2025-та ще е преломна за целия свят и ще има доста катаклизми.

„ Като математик, моето обвързване е да демонстрирам верния път, по който да вървят хората, тъй като аз посредством математиката го демонстрирам. Има хора, които желаят да унищожат близо 70% от човечеството. Аз предвидих корона вирус, който бе основан изкуствено, с цел да се унищожи част от човечествто и да останат към 200 милиона„.

Интересното е, че сходна прогноза преди доста години прави и лечителят Петър Дънов, който споделя, че до 2080-та година единствено 180 милиона души от човечеството ще останат на Земята, като също доста огромен брой хора в резултат на катаклизми ще изчезнат през 2029-та година. Подобни предсказния вършат и Ванга, и Слава Севрюкова, като последната даже декларира всички българи до 2025-та година да се прибират в България и ще оцелеят единствено тези, които се намират нависоко. 



„ До 2055-та година няма да има Световна война “ – споделя Сидик Афган, „ Тогава ще има Световна софтуерна война, на доста високо софтуерно равнище “. Той е безапелационен, че духовността е непреходна и че материалният свят е единствено една форма на съществуването и са излючително значими за нас в тези решителни времена на битката на Доброто и Злото.

„ Знаете ли, доста е забавно, че, когато схванаха, че Сидик ще ми гостува в България, съветски тв екип и украински публицисти помолиха и те да дойдат да го снимат, сами разбирате какъв брой е цялостна неговата стратегия и че няма време да обикаля на всички места.

Каза ми, че е отказал на британски министър посещаване, с цел да пристигна в България. Но не това е значимото, когато украинската журналистка го попита за войната в Украйна и по кое време ще свърши, той й отговори: «Ама вие си мислите, че в Украйна се води война ли, та тя още не е започнала». И единствено да допълня, че двата екипа от тези две воюващи сега страни, се разбираха прелестно, България сплотява хората„ – споделя с мигане Нина Хамилтън.

Сидик Афган пресмята също по този начин, че 2024-та година в Съединени американски щати на президентските избори ще победят републиканците, това ще докара до безредици от страна на демократите, ще се стигне даже до първи проблясъци на революция и до разпадането на щати от Америка, след което Съединени американски щати и Русия ще си подобрят връзките и че светът ще си отдъхне и 30 години ще има успокоение и нечуван подем. Също по този начин пресмята, че някогашните руски републики ще се обединят, като към тази обща федерация ще се причислят и други страни.

„ Г-н Афган беше доста впечатлен от гостуването си в България и ни сподели, че сме изкючително гостолюбив народ, в никакъв случай не е идвал у нас и беше доста прелестно сюрпризиран. Но пък и ние не спестихме средства да го впечатлим. Настанихме го в Хотел " Маринела ", който той дефинира като архитектурно украшение, а пауните в градината ходеха след него като кученца.

Показахме му какъв брой е вкусна храната в София, като персонално основният готвач на ресторант „ Котилото “ Далибор Маринкович – Даци, остави у него паметен спомен от домашната кухня.



Сидик Афган сподели, че на никое място по света не е ял толкоз вкусни домати. От сръбския ресторант ни направиха и страхотна изненада, посрещнаха го с вкусна погача с шарена сол и мед, както е традицията у нас.





Посетихме остарелият град в Пловдив, разказахме му историята. Заведохме го и на гроба на баба Ванга, а в Сандански отседнахме в извънредно хубав хотел парк-хотел " Пирин ", като на целия екип от съветската телевизия и на украинските публицисти не им се тръгваше от там. Екипът на съветската телевизия даже там си остана и идната една седмица пътуваше от там до София и назад, като споделиха, че тези 2 часа път са все едно да отидеш от един квартал на Москва в различен.

Репортерката даже ми разкри, че в Русия Сидик Афган има най-голям рейтинг от безусловно всички посетители, които канят, само че с цел да създадат един час филм за лъчение в ефир с него, би трябвало да го следват и да го снимат сред 80 и 100 часа. Което в България от чисто финансова позиция невероятно да се случи “, сподели в умозаключение доктор Хамилтън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР