Генералният план за движение в Поморие ще бъде променен. Това

...
Генералният план за движение в Поморие ще бъде променен. Това
Коментари Харесай

Иде голяма промяна в любим морски курорт

Генералният проект за придвижване в Поморие ще бъде изменен. Това стана ясно от предложение на администрацията, което бе оповестено през днешния ден в формалния уебсайт на Общината.

До 20-ти август се одобряват оферти по план, направен от „ Бултрафик “ ЕООД. Концепцията е въвеждането на повече еднопосочни улици. От една страна, с цел да се понижат конфликтните точки, а от друга – да се обезпечат задоволително места за паркиране.

„ Опитът демонстрира, че при въвеждане на еднопосочно придвижване, в началото се нарушава стандарта за напредване на водачите, живеещи или работещи в съответния регион, а за градове ката Поморие е допустимо да се удължи пробегът до избрани обекти, само че позитивните страни са доста повече, а точно - ще се увеличи сигурността и сигурността, ще се понижи броя на конфликтните точки, ще се обезпечи по-равномерно натоварване на уличната мрежа, спомагателни паркоместа и други “, стимулират се проектантите.

Те са уточни и кой е гръбнакът на проекта за придвижване - ул. “Манастирска “, ул. “Княз Борис I “, ул. “Солна “, ул. “Сливница “ и ул. “Проф. Парашкев Стоянов “. По тях се движат автобусните линии на публичния превоз. Тези улици ще останат двупосочни.

Ще има съществени промени при второстепенните улици като ул. “Мусала “, ул. “Родопи “, ул. “Гоце Делчев “, ул. “Странджа “, ул. “Петър Берон “, ул. “Гео Милев “, ул.Добри Чинтулов “, ул. “Плиска “, ул. “Захари Стоянов, ул. “Петко Войвода “, ул. “Места, ул. “Вардар “, ул. “Бунар Хисар “ и ул. “Трапезица “. Голяма част от тях ще са еднопосочни.

Повече може да видите в приложената скица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР