Генералният директор на Tesla, SpaceX, а и на Starlink Илън

...
Генералният директор на Tesla, SpaceX, а и на Starlink Илън
Коментари Харесай

Скандални думи на Мъск към руски бос. Причината

Генералният шеф на Tesla, SpaceX, а и на Starlink Илън Мъск провокира огромно раздвижване в обществените мрежи, написа " Калдата ", откакто разгласява в Twitter следното известие:

„ Ако умра при мистериозни условия, да кажа, че въпреки всичко ми бе прелестно да те познавам “.

Преди това Илън Мъск заяви по какъв метод ръководителят на Държавната корпорация Роскосмос Дмитрий Рогозин го е предизвестил, че „ ще би трябвало да дава отговор като възрастен “ за доставките за Украйна на огромен брой комплекти сателитно съоръжение за прилагане на сателитния интернет Starlink. Тогава Илън Мъск добави, че съгласно него Дмитрий Рогозин не схваща точното значение на някои думи.

Още при започване на съветската инвазия, Украйна се обърна непосредствено към Илън Мъск с молба на страната да бъдат доставени няколко Starlink комплекта. Още през месец февруари Украйна получи бърза и широколентова интернет връзка.

Всички поданици на Украйна могат да употребяват сателитни интернет Starlink. Това важи единствено при военно състояние. Ползването на сателитния интернет не е гратис – Комплектът със сателитната антена коства $550, а месечната такса е в размер на $110.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР