Генералният директор на Национална компания по железопътна инфраструктура е получавал

...
Генералният директор на Национална компания по железопътна инфраструктура е получавал
Коментари Харесай

Директорът на НКЖИ: БСП налага политическа репресия върху мен заради Алексиева

Генералният шеф на Национална компания по железопътна инфраструктура е получавал закани от Българска социалистическа партия поради отстраняването на Гергана Алексиева. Това съобщи той по време на брифинг на компанията.
Прочетете още
Златин Крумов акцентира, че повода управителният съвет на НКЖИ да вземе решение за освобождението на Алексиева е „ очевидното несправяне с позицията “.

„ Както знаете, аз съм дълготраен чиновник на компанията и последните 23 години съм заемал разнообразни позиции. Никога не са били допускани корупционни практики и не е бил оказван напън върху компанията. Алексиева получи огромна политиеска поддръжка по време на съдружното държавно управление “, съобщи той.

„ Факт е, че с помощта на голямата експертиза на Алексиева за избран интервал компанията остана без горива, без услуги по хегиенизиране по железопътните гари и застраховка за трудова акцидент на чиновниците. Заради това се наложи изключителна работа и поемането на големи опасности “, добави Крумов.

Той съобщи, че като общоприет шеф на НКЖИ приема освобождението на Алексова рационално, а не прочувствено.

Крумов дефинира заканите, за които твърди, че са отправени от Българска социалистическа партия, като политическа принуда.

„ Ако това е цената компанията да бъде ръководене транспарантно, съм подготвен да я платя. По мотива са известени Министерство на превоза и способените органи “, добави Крумов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР