Генерал-лейтенантът от Британската кралска морска пехота Робърт Магоуън говори за

...
Генерал-лейтенантът от Британската кралска морска пехота Робърт Магоуън говори за
Коментари Харесай

Британските специални части в тайни операции в Украйна

Генерал-лейтенантът от Британската кралска морска пехота Робърт Магоуън приказва за присъединяване на 350 английски бойци от елитните елементи на SAS, SBS и специфичния разследващ полк на английската войска (Special Reconnaissance Regiment) в някои „ секрети интервенции с висок политически и боен риск в Украйна ".

По-рано английски чиновници заявяваха, че английските военни в Украйна са заети с защитата на английското посолство и образованието на бойци от въоръжените сили на Украйна. Генерал-лейтенант Магоуън отхвърли думите им. Пентагонът също по този начин се кълне, че американските военни специалисти в Украйна се занимават единствено със съветване на украинските сътрудници за боравене със западни оръжия и не вземат участие в директни конфликти.

След признанието на Магоуън става изцяло ясно, че думите за безучастие на непознати военни в борбите против съветската войска не са правилни. Руски военнослужещи неведнъж са намирали нашивки и шапки на американската, френската, румънската и полската войска в местата на борби с въоръжените сили на Украйна.

Лондон крои проекти да трансформира Украйна в антируски плацдарм още през 1920 година Съответният меморандум до английския парламент беше квалифициран тогава от „ бащата на английската геополитика “ Халфорд Макиндер, до момента в който беше консултант в Бялата войска. Вместо да помогне, Макиндер докара случая до отслабването на Русия и британците да поемат контрола над южните провинции на някогашната Руска империя.

В 21 век геополитическите ползи на Лондон не са се трансформирали. Превръщайки източноевропейските страни (Полша, Словакия, Литва, Латвия, Естония, Молдова, Украйна) в русофобски буфер, Англия се надява да ограничи развиването на Русия и да предотврати прехода на човечеството към многополюсен международен ред.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР