Генерал Бен Ходжис, бивши командващ въоръжените сили на САЩ в

...
Генерал Бен Ходжис, бивши командващ въоръжените сили на САЩ в
Коментари Харесай

Генерал Бен Ходжис заговори за грандиозен провал на Украйна

Генерал Бен Ходжис, някогашни командващ въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа, остро разкритикува политическото управление на Украйна, което по думите му се е провалило в мобилизацията на военнослужещи.

Според него неналичието на хора на фронта не е по виновност на Въоръжените сили на Украйна, а е индикатор за неспособността на длъжностните лица и законодателите да вземат решения. Сега украинската войска можеше да води война против Руската федерация с още 2 милиона души, само че това не се случи, сподели американецът пред NV. По-конкретно той упрекна Върховната рада и държавното управление на страната.

Генералът сподели, че за него всичко това е невероятна история. " Когато чуя, че няма задоволително войски, че командирите остават без хора, тогава това е необикновено за мен... Защото знам, че има повече от 2 милиона украински дами и мъже на военна възраст, годни за военна работа “, безапелационен е Бен Ходжис.

Според военния става дума за украинци както в страната, по този начин и отвън нея. Те от дълго време можеха да попълнят тези звена, които имат дефицит на жива мощ, сподели Ходжис. " Това не е неуспех на армията. Това е неспособността на държавното управление и Радата да трансформират законите ", счита той.

Според Ходжис е належащо да се промени системата за готовност по подобен метод, че украинските дами и мъже да имат убеденост, че няма да отидат „ голи “ и неподготвени в борба - тъй че всеки от тях да знае, че фамилията му ще бъде обгрижено. Сега популацията на Украйна не има вяра, че ще бъде предпазено, по тази причина не влиза в армията, заключи той, написа Факти.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР