Генчо от Непобедимите е истинска канара от мускули, алфа мъжкар

...
Генчо от Непобедимите е истинска канара от мускули, алфа мъжкар
Коментари Харесай

Прикрит романтик: вижте как Генчо от „Игри на волята“ изненада приятелката си

Генчо от Непобедимите е същинска скала от мускули, алфа мъжага и водач в племето. Не го е боязън да влиза в пререкания, да отстоява позицията си или да споделя мнението си в очите на другите. Затова и точно той постоянно е в центъра на свадите в аления тим, както се случи и на елиминационния съвет нощес.

На съвета, който стартира като фамилна терапия, поради раздорите и загубите, съотборниците му го дефинираха като бащата на племето, а Елица - за майката . Елица обаче отхвърли да извърши молбата на водещата Ралица и да дефинира трите най-хубави качества на Генчо: „ Не мисля, че има такова качество “, изрично отсече олимпийската шампионка.
                             

По време на срещата край огъня се размениха много обвинявания и нападки и в последна сметка на елиминация този петък отиват Генчо и Звезделина. Ще съумеят ли и двамата да се завърнат в племето си, следва да разберем още довечера, само че преди този момент усещане ни направи една друга страна на 33-годишния земеделец, която е много по-мила и сантиментална.
                             

В Instagram приятелката на Генчо си показа стори, на което се вижда голяма кутия с рози и балони с изписани буквите ѝ - хубавицата се споделя Преслава Пачеманова.
                             

Макар фотографията да е от 25 април тази година, момичето очевидно с трогване си спомня за това прочувствено посрещане на летището. От профила ѝ в обществената мрежа разбираме, че учи архитектура в Лондон и че също като Генчо е спортист и поддържа невероятна физическа форма.
                             

Двамата са дружно от много време и връзките им са в действителност съществени. Генчо и Преслава обичат да пътуват дружно на красиви места из България и постоянно споделят фотоси от почивките си.
                             

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA.  Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР