В 21 век изобилието от филми, сериали и анимации е

...
В 21 век изобилието от филми, сериали и анимации е
Коментари Харесай

EON видеотека: където децата се срещат с любимите си герои

В 21 век изобилието от филми, сериали и анимации е огромно. Затова родителите би трябвало да насочват вниманието на децата към филмчета, които са по едно и също време забавни, занимателни и поучителни. Тук на помощ идва EON TV, където те елементарно могат да основат EON профил на своето дете. В него дребните фенове ще имат достъп до богато наличие от забавни и просветителни детски филмчета. Сред тях попадат заглавия като „ Снежната Кралица “, „ Бебе Бос “, „ 100% вълк “, „ Мармадюк “, „ Angry Birds “ и други.

В детския профил на EON Видеотеката от Vivacom децата могат елементарно да намират обичаните си заглавия – единственото, което би трябвало да създадат, е да кликнат върху фотографията на обичания им воин и Видеотеката ще ги препрати към цялото наличие, обвързвано с него. Ако то е почитател на „ Прасето Пепа “, с един клик върху неговата картинка непосредствено ще види всички налични серии от известния сериал.

Екипът на EON Видеотека се е погрижил и за сигурността на децата и спокойствието на родителите. Профилът може да бъде предпазен с ПИН, който подсигурява, че детето не може да напусне тази безвредна среда. От него дребните фенове могат само да сменят името и аватара си. Достъпът до цялостните настройки на другите профили, както и наличието на не-детските канали, е лимитирано и налично само с ПИН код.

Освен всичко това, Vivacom предлага и особено детско отдалечено. То е с атрактивен дизайн – предлага се в два цвята и с шарени копчета, като размерът и формата му са проектирани по този начин, че да пасва идеално в ръката на детето. С него най-малките могат да ръководят елементарно и комфортно своя профил и да се забавляват с обичаното си наличие в предпазена среда.

EON Видеотеката уголемява своите функционалности, с цел да даде още по-вълнуващо преживяване на потребителите си. От февруари тази година тя се снабди и с по-модерен и подсъзнателен интерфейс, който учи кои са обичаните герои и филми на детето. Така му предлага наличие, напълно съобразено с неговите ползи.

Целият материал можете да прочетете на уеб страницата на
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР