Geely Holding Group обяви, че основаната от председателя й Ерик Ли

...
Geely Holding Group обяви, че основаната от
председателя й Ерик Ли
Коментари Харесай

Geely ще произвежда и луксозни смартфони

Geely Holding Group разгласи, че учредената от председателя й Ерик Ли компания Hubei Xingji Shidai Technology е подписала съглашение на съвместна активност с Wuhan Economic and Technological Development Zone и паралелно с това анонсира решението си за нахлуване в бизнеса с мобилни устройства.

Новата компания, централата на която ще бъде в Ухан, ще концентрира своите усилия и бъдеща развойна активност в региона на луксозните умни устройства, в това число и мобилни телефони, като продуктите ще бъдат предопределение за продажба по целия свят.

От Geely Holding Group разясняват, че на фона на изключително бързата еволюция на комуникационните технологии и непрекъсното предпочитание за съгласуваност от страна на потребителите, главно чрез функциите на техните смарт телефони, потенциалът за развиване на този бизнес сегмент е голям.

"Мобилните телефони и ускройства бързо еволюираха в мобилни терминали и платформи за приложения, които не само позволяват на потребителите да се насладят на достоянията на нововъведенията по възможно най-бързия метод, само че и играят роля свързващо автомобилно звено ", споделя Ерик Ли. "Има изключително тясна връзка в технологиите на интелигентните кокпити и софтуерните технологии при смарт телефоните "

За реализирането на новата си инициатива, Xingji Shidai ще може да разчита на целия дизайн, софтуерен и производствен капацитет, с който разполага Geely. През март предходната година, индустриалният колос разгласи навлизането си в напълно нов бранш със стартирането на стратегия за построяването на комплекс за проби и .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР