ГДБОП е по следата, че младежът е отвлечен по поръчка

...
ГДБОП е по следата, че младежът е отвлечен по поръчка
Коментари Харесай

Работата Е Много По-Дебела От Очакваното! Ето Защо Отвлякоха Адриан Златков И Кои Сенчести Играчи Са Замесени! Не Е Само Заради Откуп!

ГДБОП е по следата, че младежът е похитен по поръчка на горист бизнес сътрудник на татко му. Смята се, че иде тирада за един от най-силните играчи в наркопазара. Той бил и всекидневен заемодател на притежателя на автокъща " Софауто ".

Именно коли стояли зад закононарушението. Само че не покупката или продажбата им, а трафик на опиати с тях. Според версията съдружникът в сянка на Тони Златков желал с коли на автокъщата да се прекарва кокаин от България към Европа. Схемата била следната: в интернет страницата на " Софауто " се оферират стотици коли. Реално обаче в автокъщата, която се намира на столичния бил. Г.М. Димитров, стоят едвам към 20% от оповестените. Всички останали се намират в Германия или Италия. Когато се появи клиент за кола, която не е в наличност, от " Софауто " споделят, че могат да я доставят до 5 дни с репатрак. Ако клиентът се откаже, лимузината се връща назад в Германия или Италия още веднъж с репатрак. Важната детайлност е, че на този вид транспорт доста рядко се прави граничен надзор. Идеята на ортака на Тони Златков била във връщаните назад с теглич коли да бъде прикрит кокаин. Златков обаче отказал офертата и тъкмо поради това синът му бил похитен. Много е допустимо освобождението му да не се дължи на платения откуп от 600 000 лева, само че не съществуват данни автотърговецът да е склонил да взе участие в аферата. Според криминалистите задържаният и в следствие освободен за отвличането Иво Ториното, въпреки всичко да е взел участие в закононарушението, въпреки че доказателствата са косвени. Слух в ъндърграунда гласи, че дясната ръка на Златомир Иванов - Златко Баретата е взел 100 000 евро за похищението.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР