Газовата война на Путин срещу Европа е пряко продължение на

...
Газовата война на Путин срещу Европа е пряко продължение на
Коментари Харесай

Дмитро Кулеба: Газовата война на Путин срещу Европа е пряко продължение на войната му срещу Украйна

Газовата война на Путин против Европа е директно продължение на войната му против Украйна . Където може да навреди, той ще го направи. Той ще употребява всяка взаимозависимост, която Европа има от Русия, с цел да съсипе естествения живот на всяко европейско семейство. Единственият метод е да отвърнете мощно и да се освободите от всякаква взаимозависимост, написа в " Туитър " украинският външен министър Дмитро Кулеба.

Припомняме, че през днешния ден в Брюксел министрите на енергетиката на Европейски Съюз в опит да договорят ограничения за понижаване на зависимостта от съветския газ , осведоми Руската работа на Би Би Си.

Миналата седмица Европейската комисия да понижат потреблението си на газ с 15% от август до март идната година. Очаква се министрите да одобрят проекта на днешното си съвещание.

Проектоспоразумението планува на блока за понижаване на потреблението на газ.

Междувременно , че съветският газов колос " Газпром " е нараснал без предизвестие налягането в тръбопровода , с който доставя газ за Европа. Подобни пикове на налягането могат да доведат до изключителни обстановки, в това число пробойни в тръбата. О ператорите на тръбопроводи са длъжни да се осведомят взаимно за тях авансово, споделиха от украинската компания.

С, Украйна се трансформира в главно трасе за транспорт на съветски газ към Западна Европа.

Като друга причина за намаляването на доставките, че Украйна, пренасящ съветски газ на Запад през територия, следена от подкрепяните от Москва сепаратисти.

Засега няма информации за разстройства в газоподаването през " Турски поток " , който доставя Турция, Гърция, Унгария и сърбия с съветски газ.
 Владимир Путин припомня, че с изключение на 1 има и
Владимир Путин припомня, че с изключение на 1 има и " Северен поток 2 "

Изявлението си Путин прави от Техеран
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР