Газовата уредба е избухнала в автомобила малко преди седем часа

...
Газовата уредба е избухнала в автомобила малко преди седем часа
Коментари Харесай

Десетки били на косъм от голяма трагедия с много трупове тази сутрин в Кърджали!

Газовата уредба е избухнала в автомобила малко преди седем часа сутринта през днешния ден в Кърджали. Какво БЛИЦ към този момент писа, гърмежът бе толкоз мощен, че разтресе прозорците на околни жилищни кооперации в квартал „ Възрожденци”.
Взривът стана секунди откакто на място дойдоха огнеборци, с цел да овладеят обстановка с приключване на газ и горящ автомобил. По знамение няма потърпевши и жертви, написа 24rodopi.com. Инцидентът стана на метри от паркинга на блок 57. Водачът на лек автомобил „ Фолксваген Голф” е заредил преди минути газ на бензиностанция. Тръгва за работа, когато усеща аромат на газ. Решава да остави колата и се обади на пожарната. Спира до контейнери за боклук и излиза от транспортното средство, което пламва. На място идват огнеборци и се заемат с автомобила. В този миг уредбата избухва, отваряйки колата като консервна кутия. Задният похлупак изхвърча на 50 метра.
Шофьорът бе откаран с кола за спешна помощ, без пострадвания, само че със сериозен уплах. В периметъра на обгазяването не се позволяват жители.На място към момента има екип на пожарната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР