Газираните напитки и шоколадовите десертчета ще трябва да направят място

...
Газираните напитки и шоколадовите десертчета ще трябва да направят място
Коментари Харесай

Автосалоните стават излишни! В Лондон вече продават електромобили във вендинг-автомат

Газираните питиета и шоколадовите десертчета ще би трябвало да създадат място за електрическите коли Renault Zoe. Вярно, към този момент единствено по улиците на английската столица Лондон.
 Автосалоните стават непотребни! В Лондон към този момент продават електрически автомобили във вендинг-автомат

Такъв опит бе решено да се организира след изследване, в което множеството английски респонденти обявиха, че не обичат да поддържат връзка с мениджърите по продажба на нови коли. Купувачите не са удовлетворени от обстоятелството, че чиновниците в автосалоните се пробват да им наложат ненужни варианти, като по този метод доста усилват цената на колата.

Когато купува автомобила от вендинг машината, клиентът незабавно вижда крайната цена на модела, в това число всички варианти, които френският производител е показал за съответния случай. Никакви други варианти не могат да бъдат поръчани.

В същото изследване британците означават още, че когато купуват автомобил онлайн, те биха могли да имат опцията сами, без напън от страна на мениджъра по продажбите, да изберат нужните варианти и незабавно да видят крайната цена на автомобила. Това би направило закупуването на мечтаната кола доста по-удобно и транспарантно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР