Гаврата с българския бизнес продължава, като този път започна от

...
Гаврата с българския бизнес продължава, като този път започна от
Коментари Харесай

БАЗ и СЗБ: Гаврата продължава и този път започна от Смолян

Гаврата с българския бизнес продължава, като този път стартира от Смолян, се споделя в позиция на Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведения в България, откакто стана ясно, че всеобщите мероприятия и визити на нощни заведения в Смолянско.

Ето и цялата позиция:

Провеждахме срещи, писахме писма, гледахме изявленията, в това число и през днешния ден, в които ни се обясняваше, че каквито и ограничения да се подхващат, те ще са на база заетите интензивни кревати в лечебните заведения. И хоп – Смолян затвори нощните заведения! Само тях! А министър председателят Кирил Петков баш през днешния ден откъдето и да е карантиниран разгласи, че каквито и ограничения да има, ще се разискват с бизнеса…

Тогава бизнесът ви споделя – отменете заповедта си за Смолян!

Ние от 2,5 месеца работим със документи за чиновници и клиенти. Всичките ни чистачки, които не са виждали клиент онлайн са имунизирани, тъй като другояче остават на улицата и вие отново ги направихте безработни… Вие, неуважаеми властвзели по какъв начин работите и за какво се изпозаразявате взаимно?

Опитахме с „ градивен разговор “, както е съвременно да се споделя във времената на Промяната. Нищо не се случи! Лъгаха ни, лъгаха ни и най-после започнаха да ни затварят. Отново единствено нас!

Ами няма да се получи по този начин… Анализирахме, анализирахме и взехме решение: Нашият отрасъл стартира подготовка за всеобщи протестни дейности против дискриминационните ограничения, които го убиват.

И против измислените и половинчати обезщетения на галактическите цени на ток, газ и всяка една стока от първа, втора и n-та нужда.

Опитахме в кабинетите ви – не стана. Гледайте ни тогава по площадите, скрити зад полицейски кордони…
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР