Гастролиращи крадци виленят в Пловдив и плячкосват буквално до каквото

...
Гастролиращи крадци виленят в Пловдив и плячкосват буквално до каквото
Коментари Харесай

Маскирани апаши гастрольори вилнеят из Пловдив СНИМКИ

Гастролиращи крадци виленят в Пловдив и плячкосват безусловно до каквото се докопат.

Маскиран бургазлия е съумял да открадне артикули от магазин за козметика в Пловдив, само че макар опитите му да се прикрие зад защитна маска и качулка, е оголен и арестуван, оповестиха за " Марица " от полицията. Кражбата е осъществена в края на февруари, когато 22-годишна шефка на търговски обект наоколо до Централна гара, подала сигнал в полицията за липса на козметични артикули от магазина за близо 530 лв..

Криминалистите са иззели записи от камери, където се вижда по какъв начин няколко следващи дни, добре маскиран крадец взима стока, само че не я заплаща. Самоличността му е открита и в ареста е арестуван 22- годишен престъпно проявен млад мъж от Бургас.



Вчера в ареста на същото районно за кражба попаднал различен негов съгражданин- още веднъж престъпно проявен. 49-годишен мъж от Царево откраднал портфейл с пари от стая в хостел, наета от 37-годишен софиянец.



По думите на проверяващи гастролиращите крадци могат да правят незаконната си активност по- елементарно в изискванията на пандемия. Идвайки от различен град те правят закононарушение и си отпътуват, а следенето на дирите им изисква повече време. Мерките на здравните управляващи също работят в тяхна изгода - маските добре пазят лицата им.

Подобен случай има и от през вчерашния ден. Запис на камера е документирал кражба на пари - близо 64 лв.. Парите се намирали в монетник, подложен на гише на билетна каса, а ловкият апаш се е възползвал от неналичието на касиера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР