Гъста растителност е обхванала едно от най-важните места за пловдивчани.

...
Гъста растителност е обхванала едно от най-важните места за пловдивчани.
Коментари Харесай

Пловдивчанин възмутен: Траурните паркове се превърнаха в змиярници

Гъста растителност е обхванала едно от най-важните места за пловдивчани.  Дошлите да почетат паметта на своите близки се възмущават от непочистени алеи и междугробищни пространства.
Прочетете още
Читател се свърза с Traffic News, с цел да алармира за непочистени зони в гробищния парк.

”Централни гробища в Пловдив са скрити в буйна растителност. Днес минахме оттова и това, което видяхме беше непоносимо – гробове и паметни плочи тук-там не се виждаха от буйната трева, оставена да пораства на воля. Нито околните, нито от Общинско Предприятие ”Траурна активност ” са си създали труда през последните месеци да почистят. Превърнало се е в змиярник. Тотално непочитане на умрелите и паметта им. В момента има групичка служащи, които пръскаха с препарат и косяха растителността, само че въпросът тук е за какво е оставено да стигне до това положение гробище на 300 хиляден град. ”, написа нашият четец. 



Наш репотер се свърза с Коста Попов, шеф на Оперативна програма ”Траурни действия ”. Той ни увери, че се прави всичко допустимо за навременното разчистване на гробищните паркове в града, само че заради неприятните метеорологични условия последните седмици това не е допустимо. ”Правим всичко по силите си, само че времето ни затруднява. ”,заяви Коста Попов.

Екипи на Оперативна програма ”Траурна активност ” са осведомени с казуса, само че не могат да се ангажират с съответни периоди за премахване на цялата растителност.

”Отговорност е и на жителите да почистват гробните имоти и пространствата към тях. ”, добави още той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР