Гърция предприема още по-драстични мерки за ограничаване на разпространението на

...
Гърция предприема още по-драстични мерки за ограничаване на разпространението на
Коментари Харесай

Заради короновируса Гърция затвори и Света гора

Гърция подхваща още по-драстични ограничения за ограничение на разпространяването на в страната. Затворена за посещаване от през днешния ден е и. Прекратява се визитата на поклонници в атонските манастири до края на месеца. От довечера влиза в действие и вечерен час за територията на цялата страна.
„ Не изключваме вероятността за удължение на карантината до Коледа “, съобщи пред медиите представителят на държавното управление Стелиос Пецас. На изключително съвещание на Народното събрание министър председателят призна, че както експертите, по този начин и държавното управление са позволили неточност при прогнозиране на разпространяването на вируса в Солун. Вторият по величина гръцки град е с най-вече случаи на новозаразени, макар наложената карантина към този момент втора седмица.
Днес Светата общественост, която ръководи Света гора заяви, че се приключва визитата на поклонници в атонските манастири до края на месеца. С решение на държавното управление от началото на националната карантина не се позволяват хора на литургия в църквите.
 Светогорски манастир е под карантина Светогорски манастир е под карантина
Светогорският манастир " Свети Павел " е подложен под карантина. Причината - през последните няколко часа в него бяха открити осем слу...
В последните дни, макар карантината, повишени резултати с позитивен тест демонстрират в Лариса, Пела и Иматия.
В рисковите области Солун и Серес настаняват заболели с Covid-19 и в частни клиники.
От довечера влиза в действие и вечерният час в интервала от 21 часа до 5 сутринта.
Временното ограничаване на влизащите в Гърция ще продължи до края на карантината, осведомиха управляващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР