Гърция е готова с изискванията към чуждестранни туристи. Въвежда се

...
Гърция е готова с изискванията към чуждестранни туристи. Въвежда се
Коментари Харесай

Гърция е готова с изискванията за прием на туристи от чужбина

Гърция е подготвена с условията към задгранични туристи. Въвежда се непоколебим протокол по съблюдаване на ограниченията в туризма, като всички работещи в бранша се имунизират.

Гръцкият министър на туризма заяви пред медиите за одобрен протокол по приемане на туристи това лято. Според министър Харис Теохарис се изисква документ за имунизиране или негативен ПСР тест.

На границата управляващите ще ползват бърз тест за ковид. Осигурени са профилирани хотели за туристи, които вероятно покажат признаци на заразяване.

От първите дни на април стартира всеобщо имунизиране на работещите в туризма, за тази цел са обезпечени задоволително дози,съобщават от здравното министерство.

Официално Атина уточни, че туристическият сезон ще започва от 14 май, а при усъвършенствана епидемиологична конюнктура е допустимо и по-рано, съгласно министър Теохарис.

В рамките на концепцията „ острови без Covid-19 “ нидерландска туристическа организация организира опит с 200 туристи. Те могат да посетят от 12 април остров Родос, като се настаняват в 5-звезден хотел. Нямат право да напущат хотела. Цената е съвсем три пъти по-ниска от действителната. Вече има над 5000 искащи да почиват на остров Родос даже и с ограничавания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР