Гарантирани от правителството заеми на стойност 330 милиарда паунда и

...
Гарантирани от правителството заеми на стойност 330 милиарда паунда и
Коментари Харесай

Нови мерки във Великобритания за борба с COVID-19

Гарантирани от държавното управление заеми на стойност 330 милиарда паунда и тримесечно облекчение за изпитващите компликации да изплащат ипотеките си са измежду незабавните невиждани ограничения, оповестени от английския министър на финансите Риши Сунак в поддръжка на бизнеса и фамилиите поради рецесията към ковид.

Британското държавно управление продължава с политиката си, която назовава „ Правилните ограничения в вярното време “.

След вчерашните ограничения за ограничение на обществените контакти, през днешния ден последва икономическият пакет. Обещаната сума от Риши Сунак от 330 милиарда паунда в помощ на бизнеса е в действителност голяма, към 15 % от брутния вътрешен артикул.

Особено внимание се обръща на развлекателната промишленост, в която попадат кината, театрите, заведенията и доста други и която се чака да бъде доста съществено наранена.

Трябва обаче да се означи, че поддръжката, която ще получи бизнесът, с цел да оцелее, въпреки всичко е под формата на заеми. А следвайки точно политиката „ Правилните ограничения в вярното време “ и през днешния ден Борис Джонсън съобщи, че още не е време да бъдат затворени учебните заведения. Иначе през днешния ден в Обединеното кралство имаше 14 нови смъртни случая.

Фалира известната дизайнерска компания „ Лора Ашли “. Отменят се всевъзможни по-големи всеобщи събития. Всички неспешни интервенции ще бъдат отсрочени от 15 април нататък, с цел да се освободят 30 000 болнични кревати.

Населените места от ден на ден опустяват, по магазините има от ден на ден празни лавици. Правителството още веднъж разгласи, че ще направи всичко, което би трябвало за здравето на хората и че няма място за суматоха.

Източник: bnr.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР