Галена все по-успешно върви по пътя към загрозяване на някога

...
Галена все по-успешно върви по пътя към загрозяване на някога
Коментари Харесай

Галена с чисто нови зъби като Благо Джизъса

Галена все по-успешно върви по пътя към оскверняване на в миналото красивото си лице. Смядовката към този момент се радва на чисто нови зъби, които са големи и бели като тоалетна паница. Малко над 20 бона коства холивудската усмивка на настоящата звезда на „ Пайнер”, научи „ Уикенд”. Галена сподели новото си чене в „ Забраненото шоу на Рачков”, само че вместо похвали, пожъна жестока рецензия и откровени насмешки.

Чалгата дивата към момента не може да се нарадва на големите си зъби, които се виждат от аероплан. Брюнетката нямаше проблеми с дъвкателните си органи, само че решила да ги промени. Манията по корекции тресе огромна част от родните звезди и Галена не отстъпва по-назад.



„ Абе тази жена какви зъби си е направила,чист бобър” и „ Това Галена ли е, или Благо Джизъса?” са единствено част от злостните мнения под последните снимки на изпълнителката.
Въпреки че прикрива наедрелите си форми с необятни облекла, въпреки всичко публиката вижда напълняването на чалгаджийката, само че не и в лице. Чертите на скулите и брадичката й са изострени, само че не се дължат на намаляване. Според слуховете, тя си е „ пипала” и лицето. Чалга дивата е един от най-редовните клиенти на пластичната хирургия. Броят на интервенциите й е противоречив, като корекциите са най-малко 7. „ Не наподобява на себе си, все едно не е тя! Поне към този момент се разграничава от своя клонинг Преслава ", смеят се в обществените мрежи.
Изпълнителката към момента се надява да заблуди феновете си, че типът й е натурален. Галена има най-малко 2 интервенции на носа и още толкоз на бюста си. След това поправя дупето си и го направи по-пищно благодарение на специфични импланти. Певицата оперира и щръкналите си уши, които години наред й създаваха комплекс. Брадичката й също е дело на умел еластичен хирург. Устата даже не предстои на подозрение, че е естествена. Съществуват подозрения и за свиване на лицевите мускули, защото с годините лицето й стана нереално едва.

Последно са ремонтирани зъбите на звездата на „ Пайнер”, която очевидно не жали средства, с цел да се снабди с най-големите и бели челюсти. Галена си харесва новата усмивка, която е като че ли открадната от коня Росинант или от Благой Георгиев. Преди време някогашният футболист разкри, че изкуствените му зъби костват тъкмо 20 000 евро. Ченето му е дело на съветски стоматолози, тъй като играеше за няколко тамошни футболни тима. Преди месец и обичаната му Златка Райкова също блесна с нова усмивка. „ Явно това е последната мода в хайлайфа - откакто си направиха интервенции на всичко допустимо, в този момент пристигна ред и на зъбите”, заключват столични клюкари.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР