Галена от години е сочена за двигател на купона в

...
Галена от години е сочена за двигател на купона в
Коментари Харесай

Галена стана барманка

Галена от години е посочена за мотор на купона в нощните заведения. Управители на чалга кръчми са безапелационни, че е единствената, която си заслужава високия хонорар. За разлика от колежките си, Галена не стои статична на сцената, а се раздава на най-много, Освен това непрестанно се майтапи с хората, което подготвя за щуро празненство. Като запазена марка на Галена й остава занимание то да пее зад бара.

На едно от последните си участия тя още веднъж влезе в роля и смени барманките, наливайки напитки на вперилите погледи в нея студенти.Разбира се, не изневери на себе си и наля няколко шота афтър потрес, които изпи с най-шумната компания. С непринуденото си държание и тоталните шлагери Галена няма конкуренция. Това я прави най-исканата чалга дива по нощните заведения. 

33-годишната изпълнителка обаче е фамилна жена с две деца и е взела безапелационното решение да понижи участията си. Затова се е договорила с продуцентите си да пее в четвъртък, петък и събота, а от време на време и сряда. По този метод няма да лиши феновете си от своето наличие, само че ще й остане време и за фамилията, написа " Шоу ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР