Галена и Преслава, които стартираха музикалните си кариера в “Пайнер

...
Галена и Преслава, които стартираха музикалните си кариера в “Пайнер
Коментари Харесай

Какво става между Галена и Преслава?

Галена и Преслава, които стартираха музикалните си кариера в “Пайнер ” едновременно, означиха своята 20-годишнина на сцената. Творческите им пътища бележат своите възходи и пикови моменти, като ползата и двете не секва към този момент две десетилетия. Именно работата в мощно конкурентна среда става причина персоналните им взаимоотношения да минават през превратности – от първи приятелки до цялостен провал, а години по-късно двете огромни звезди въпреки всичко намират метод да споделят добре.

“Честитихме си юбилеите с Преслава преди два-три дни и си пожелахме да устискаме най-малко още 10 години, а по-късно ще му мислим ” – сподели Галена.

Атрактивната фолк звезда си върна обратно в спомените си и описа забавни моменти от своето начало като попфолк певица.



“Не помня тъкмо първото си присъединяване, само че помня първия път, когато запях с оркестъра на Милко Калджиев в Свиленград. Коментарът на целия бенд беше, че сякаш цялостен живот съм била на сцена. При мен имаше едно такова неспокойствие все едно в действителност това е следващата вечер не като за първи път. Моето неспокойствие постоянно е първите минути и по-късно напълно съм в свои води, което е знак, че това е моята работа, това е моята орис и моето предопределение е да развличам хората ” –  показа тя.

Партито във връзка 20-годишнината от старта на музикалната кариера на Галена било изненада в първокласно столично заведение, където е имала присъединяване същата вечер. По думите й въобще не е очаквала да я посрещнат с нещо сходно. Азис и Меди също станали част от специфичното празненство.

Признава, че е умувала за независим огромен концерт, само че през миналата година не се чувствала добре със здравето, а когато се планува такова огромно събитие, би трябвало да бъде изцяло подготвена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР