Галена и Кари от „Сървайвър“ бяха най-нетърпеливите почитателки на дизайнера

...
Галена и Кари от „Сървайвър“ бяха най-нетърпеливите почитателки на дизайнера
Коментари Харесай

Галена стана Жената-котка заради любим дизайнер

Галена и Кари от „ Сървайвър “ бяха най-нетърпеливите почитателки на дизайнера и основател на стилния лейбъл BEYOND - Борче Ристовски, който откри своята първа независима галерия. Попфолк иконата работи с Ристовски от години и появяването й на изисканото събитие не бе изненада. Певицата бе напълно в черни кожени облекла като „ Жената котка “, с цел да бъде в унисон с картините на Борче „ Батман “.

От тях има в дома си и Александра Петканова. Атлетката Карин Околие, която все по-уверено се приближава до финала на „ Сървайвър “ не скри възхищението си от работата на Борче, която тя следи от дълго време.



Освен че има негови картини, Кари харесва и чантите и обувките, върху които Борче поставя своя отпечатък. Всички те могат да бъдат видени в ресторант ЕСТЕ в София.



Изложбата е проведена от Art Agency с куратор интернационалния арт дилър Стефан Стоянов, с поддръжката на Кремена Домусчиева и ще бъде отворена за аудитория до 30 март 2022 година



Стефан Стоянов, Кремена Домусчиева, посланичката на Грузия Тамара Лилуашвили, Борче Ристовски и златната гимнастичка Мая Пауновска

Ако следите българската фешън сцена, то името на Борче Ристовски Ви е добре познато. Това, което евентуално не познавате, е метода по който той релаксира, както самичък споделя, след работата си в ателието на марката.



Оказва се, още веднъж креативен, разликата е в изразните средства. Както в модата, по този начин и в картините и скулптурите си, Борче разчита на неповторимия си нюх към детайла и свръхчовешкото самообладание за часове ръчен труд.

Без отмалялост Борче продължава съществено да предизвика като поставя своя поп арт отпечатък и върху творби на фешън колоси като Hermès, Louis Vuitton, Saint Laurent, Shanel, Nike.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР