Галена е доказан иноватор в поп-фолк музиката, а в последните

...
Галена е доказан иноватор в поп-фолк музиката, а в последните
Коментари Харесай

Злоба разтресе фолка: Галена напълни гардероба с тоалети от любимия дизайнер на Бионсе

Галена е потвърден иноватор в поп-фолк музиката, а в последните години няма равна. Не са доста изпълнителите у нас, които могат да показват толкоз високо качество на музикалните си планове, както Галена го прави. 

Фолк дивата работи с едни от най-хубавите екипи в България, а за визията ѝ се грижи Добромир Киряков, с който работят от години. Цвети Янева е също измежду клиентите на Добри, а това си проличава от всяка нейна изява и фотосесия.

Виж още: Нека я хейтят, той я обича! Ваня Джаферович отбрани жена си и обиди мъжете в " Игри на волята "  

Галена сподели нова визия в Instagram, за която се шушука, че някои от колежките ѝ към този момент завиждат. Става въпрос за фотото, на което певицата на " Еуфория " е в бяло боди на Тиери Мюглер,който е един от обичаните дизайнери за театрално облекло на Бионсе, само че и другите огромни поп звезди. Нашето момиче е съчетала бодито с транспарантни обувки на висок ток и черни ръкавици. Прическата на Галена е също е измежду топ трендовете за есента, а точно пай фасул.

Виж още: Мъже, нападайте! Звезделина от " Игри на волята " е single и желае доста малко от живота

Евала! Галена несъмнено подвига равнището във фолка, а това сигурно нервира някои от колежките ѝ, които се постанова да заемат облекла на бартер, да не махат етикетите и да ги пазят като очите, тъй като би трябвало да ги върнат на стилните къщи.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР