Galaxy Z Flip 5 е едно от устройствата, които ще

...
Galaxy Z Flip 5 е едно от устройствата, които ще
Коментари Харесай

Последният лийк за Samsung Galaxy Z Fold 5 разкрива подробности за дизайна, дисплея и уиджети

Galaxy Z Flip 5 е едно от устройствата, които ще бъдат публично показани на 26 юли посредством събитието Galaxy Unpacked на Samsung. Множество отчети разкриха, че устройството ще бъде оборудвано с най-големия екран с покритие, виждано и преди в серията Galaxy Z Flip.

Доклад от предишния месец разкри, че основният екран ще бъде усъвършенстван за пускане на някои приложения като YouTube, Гугъл Maps и Messages. Сега ново приключване на информация от типстъра Роланд Куанд демонстрира нови изображения, които показват новите благоприятни условия на екрана на капака на Z Flip 5.

Изображенията Galaxy Z Flip 5 (които в този момент са свалени) дават добър взор върху неговия дизайн. Типстърът също показа изображението, с цел да разкрие какво в действителност може да направи покриващият екран на Galaxy Z Flip 5.

Изображението подсказва, че екранът на капака на Z Flip 5 ще поддържа уиджети като календар, приложение за известия с цялостна поддръжка на клавиатура, портфейл на Samsung, време и положение на батерията, история на позвъняванията.

Спецификации на Samsung Galaxy Z Flip 5 (слухове)

Според отчетите, Galaxy Z Flip 5 ще дойде с 6,7-инчов сгъваем AMOLED FHD+ 120Hz екран, 3,36GHz Snapdragon 8 Gen 2 чипсет, до 12 GB RAM, до 512 GB памет за предпазване, 3700mAh батерия с 25W бързо зареждане, непряк скенер за пръстови отпечатъци, ще работи с Android 13 и One UI 5.1.1.

Смартфонът ще разполага с 10MP предна камера и 12MP съществена камера с OIS + 12MP обектив за ултраширокоъгълна снимка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР