Галатасарай ще се опита да направи най-големия трансфер в историята

...
Галатасарай ще се опита да направи най-големия трансфер в историята
Коментари Харесай

В Турция твърдят, че Галатасарай ще направи всичко, за да изкуши Кристиано

Галатасарай ще се опита да направи „ най-големия трансфер в историята на турския футбол “, привличайки звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, твърди Fotomac. Според източника клубният необут Ерден Тимур е в непрестанен контакт с представителите на Роналдо, който ще се опита да притегли през януари.

Един от огромните проблеми в това начинание е, че Галатсарай не може да предложи на португалеца изяви в Шампионската лига най-малко до края на сегашния сезон, тъй като през предходната акция тимът приключи чак на 13-о място. В момента отборът на Окан Бурак е на четвъртата позиция, само че с еднакъв брой точки с първите три тима. Амбицията сигурно е шампионската купа. В името на тази цел Галатасарай направи гръмка селекция през лятото, привличайки Лукас Торейра, Хуан Мата и Мауро Икарди. Планът е Роналдо да бъде най-големият елмаз в това съзвездие от именити играчи.

Медиите в Англия към този момент оповестиха, че Манчестър Юнайтед ще пусне Роналдо да си върви през лятото. Твърди се, че притежателят на Челси Тод Боели още веднъж ще му предложи да премине на „ Стамфорд Бридж “. В Спортинг също се надават да си върнат Кристиано, а Ал-Хилал, който опита да притегли португалеца и през лятото, още веднъж ще направи опит да го изкуши с големите си средства.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР