Гала ще стане баба след няколко месеца, научи HotArena. Дъщерята

...
Гала ще стане баба след няколко месеца, научи HotArena. Дъщерята
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала ражда през лятото

Гала ще стане баба след няколко месеца, научи HotArena. Дъщерята на плевенчанката е бременна от сина на Джуджи  – Константин. Мари Константин е към този момент в 5-ия месец и все по-трудно крие наедрялото си коремче. Широк пуловер издаде младото момиче. Въпреки обемистата дреха, под нея си личат заоблените форми на 24-годишната госпожица.

Мари, която работи като инфлуенсър и популяризира марки против възнаграждение, разгласява остарели фотоси в обществените мрежи, а на по-актуалните е с затулен стомах. Щерката на Гала тези дни показа клипче по какъв начин готвят фамилно и точно видеото издаде бременността й. Под необятния пуловер на младото момиче ясно се обрисува заоблено коремче. Изключено е Мари да е надебеляла толкоз доста, тъй като е много слаба и непрекъснато пази линия. Според слуховете, 24-годишната щерка на тв водещата на „ На кафе ” е бременна при започване на 5-ия месец, писа Уикенд.

Припомняме, че при започване на тази година Мари и Константин си направиха една и съща татуировка – малко бебешко краче. Според слуховете младата двойка не е избрала инцидентно татуса и фотосите го потвърждават. Мари и Константин са дружно от деца, а живеят фамилно от 2 години. По време на дългогодишната си връзка те са се разделяли няколко пъти, само че това единствено им помогнало да осъзнаят, че не могат един без различен.

Преди дни Мари навърши 24 години. Точно на такава възраст е била и Гала, когато я е родила. Преди месец водещата на „ На кафе “ призна, че би се радвала да стане баба, само че не и на този стадий. Плевенската упоритост отхвърли плъзналите преди месец клюки, че Мари чака бебе. „ Честито и от мен, само че очевидно не е моята Мари “, отговори тогава Гала на следващия привет по тематиката и отхвърли да става баба.

Наскоро Джуджи разкри, че младите мечтаят да встъпят публично в брак. Не е изключено това да се случи напълно скоро, преди да се появи бебето. Най-вероятно двойката ще вдигне скромна женитба поради пандемията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР