Гагарин търсил контакт с Ванга два пъти заради НЛО.Извънземни са

...
Гагарин търсил контакт с Ванга два пъти заради НЛО.Извънземни са
Коментари Харесай

Гагарин търсил контакт с Ванга два пъти заради НЛО


Гагарин търсил контакт с Ванга два пъти поради НЛО.

Извънземни са го взели жив, ковчегът му е празен – редят най-чудните теории за първия космонавт.
В ече половин век странни обстоятелства и тайни теории витаят към името на първия човек, полетял в космоса – Юрий Гагарин. Прелюбопитен факт е, че доста от тях са свързани с България, а една от тях гласи, че Гагарин два пъти е търсил среща с българския феномен Ванга.Руснакът е първият човек, направил обиколка към планетата ни, само че огромните обиколки за него почнали едвам след завръщането му от космоса. В разгара на Студената война съветският авиатор в един миг става по-ценен от златото и платината, даже от най-мощта нуклеарна бомба. Защото той станал знак на успеха на комунистическия строй над “лошия буржоазен Запад “ в борбата по завладяването на космоса. И разумно след кацането си той е впрегнат да обикаля целия свят. Сред първите страни разумно е братска България. У нас той идва точно през месец май през далечната 1961 година

Покрай този факт преди време потегля информацията, че Гагарин е видял НЛО в космоса, та е изискал допустимо най-скоро да се допита до Ванга. Имало ли е такава среща сред двамата, към този момент остава мистерия. Биографите на Юрий Гагарин също означават огромно съвпадане. След като каца на Земята, самият той изразил необяснимо предпочитание да пристигна в родината на Кирил и Методий.
Първият секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия Тодор Живков персонално посреща космонавта на летище София и произнася тирада.  Първият секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия Тодор Живков персонално посреща космонавта на летище София и произнася тирада.
АрхивГагарин в компанията на тогавашния първи в републиката Тодор Живков минават парадно през центъра на София.  Гагарин в компанията на тогавашния първи в републиката Тодор Живков минават парадно през центъра на София.  
Архив
Особено при първото идване обаче такава среща е била малко евентуална, защото графикът на Колумб на Вселената бил написан до минута. Освен това драконовските ограничения по защитата на Гагарин са били изключителни. Юрий на всички места бил придружаван от генерали на Управление безопасност и охрана (Пето управление н, а в тълпата имало десетки сътрудници под прикритие. Според мненията тогава Тодор Живков се е страхувал у нас да не създадат атентат провокация на галактическия воин тъкмо в София.
Мерките по запазване здравето и живота на Гагарин у нас били нечувани.  Мерките по запазване здравето и живота на Гагарин у нас били нечувани.
Архив
От 22 до 25 май Юрий Гагарин прави същински маратон у нас, несъмнено по-тежък от 108-минутната му обиколка към Земята. Той посещава София, Плевен, Стара Загора, Варна, Бургас. В програмата му влизат срещи с възпитаници, работен и научни колективи. Свидетелите описват, че космонавтът е бил учуден какъв брой близки са езиците ни, тъй като разбирал всичко на плакатите. Той непринудено изискал да посети една от църквите ни, защото е бил набожен човек, само че му било отказано по идеологически аргументи. Някъде тогава несъмнено схванал, че оттук нататък животът му ще бъде наблюдаван под лупа.
Пионерско посрещане на космонавта в 138-о учебно заведение в София Ю.А.Гагарин.  Пионерско посрещане на космонавта в 138-о учебно заведение в София Ю.А.Гагарин.
Архив
Вторият път, когато Гагарин търсил контакт с Ванга, бил през 1966 година, единствено две години преди неговата кончина. Тогава първият човек в космоса пристигнал на отмора в Созопол дружно с красивата си брачна половинка Валя. Те били съпроводени от тяхно приятелско семейство, само че по този начин и не им останало време да отидат до Петрич.

Свидетели от ония години разказват един много чудноват миг. Видните съветски туристи от София решили да отидат до Бургас със аероплан. В един миг Гагарин влезнал в пилотската кабина и самичък поискал да пилотира самолета „ Ан 24 “. Командирът на полета нямало по какъв начин да откаже достойнството на един космонавт да поеме щурвала.

На 27 март 1968 година светът е разтресен от вестта, че Юрий Гагарин е умрял при проби на изпитателен изтребител МиГ-15. Ненадейната му кончина незабавно дава храна на следващата доза тайни теории и хипотези. Доста фантастична догадка изрича българската пророчица Ванга. Според нейната визия Гагарин в действителност е взет от извънземните секунди преди злополуката. Ковчегът му е положен празен, имат вяра и през днешния ден почитатели на конспирациите.

Извънземната догадка се стартира и от различен руснак – звездата на съветското кино Вячеслав Тихонов, прочут у нас от кино лентата „ 17 мига от пролетта “. През 1979 година той също направил аудиенция при феноменалната Вангелия Гущерова. „ Но би трябвало да знаете всички: Юрий Гагарин не е починал. Той беше взет! ”, споделила пророчицата.

В родината на Пушкин се тиражира много чудноват случай. При него посмъртно известие от Гагарин получил негов непосредствен другар. Павел Попович твърди, че навръх рождения му ден (5 ноември) по телефона във фамилния дом се обадил човек. Неговият глас толкоз приличал на космонавта, че Попович непринудено възкликнал „ Юра, ти в действителност си жив “. Павел е уверен, че това е бил самият Юрий Гагарин. Каза ми по този начин: „ Павло, извинявай, обаждам се да ти благопожелавам рождения ден, само че не казвай на никого “. Никой с изключение на Гагарин в никакъв случай не ме е наричал Павло, връща лентата обратно руснакът.

Вдовицата на Гагарин споделя различен поразителен случай. Веднъж млад мъж позвънил в жилището й и предал директория с писмо от… космонавта. Тя попитала странника за какво мъжът й не пристигна персонално да й го съобщи, той отвърнал, тъй като още не е пристигнало времето. Вдовицата на космонавта се изумила, тъй като когато отворила плика, почеркът съвпаднал с този на мъжа й.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР