Гаел Монфис се класира безпроблемно за полуфиналите на Sofia Open

...
Гаел Монфис се класира безпроблемно за полуфиналите на Sofia Open
Коментари Харесай

Експресна победа прати Монфис на финал в София

Гаел Монфис се класира безпроблемно за полуфиналите на Sofia Open 2021. Французинът, подложен под №2 в схемата на конкуренцията, надделя с 2:0 сета Джанлука Магер, в обособените елементи 6:2, 6:2 за експресните 49 минути Монфис сервираше чудесно и не даде особени шансове на противника. Той пласира 13 аса и загуби единствено 6 от 39 разиграни точки при личното си подаване. Така на полуфиналите Монфис ще се изправи против Маркос Хирон от Съединени американски щати.

" Доволен съм от представянето ми през днешния ден. Ударите ми се получаваха, а и сервисът ми вървеше чудесно. Надявам се и на следващия ден да играя добре, да победя и да получа късмет да да се боря за трофея. Представих се добре и предходния път тук и постоянно се веселя да се върна на място, където съм играл добре.

Маркос играе добре. Има страхотна седмица тук. Записа хубави победи, натрупа убеденост. Не сме играли до момента, само че тренирахме дружно преди няколко седмици, както и на Олимпиадата. Харесвам го. Той е ужасно момче. Очаквам с неспокойствие мача с него ", сподели Монфис.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР