Гаел Монфис демонстрираше изумителна форма от началото на годината и

...
Гаел Монфис демонстрираше изумителна форма от началото на годината и
Коментари Харесай

Емоционалният Монфис: Не съм изгубил вяра; искам да спечеля Шлем поне веднъж

Гаел Монфис демонстрираше изумителна форма от началото на годината и бе единственият четвъртфиналист без изгубен сет от началото на тазгодишното Открито състезание на Австралия. Днес обаче нещата не се развиха по проект за французина, който съумя да изравни сетовете от 0:2 до 2:2 против Матео Беретини, само че силите му не доближиха да спре стремежа на италианеца в петата част и по този начин трябваше да преглътне проваляне на крачка от 1/2-финалите.

На наложителната си конференция след дуела Ла Монф не скри разочарованието си от развоя на срещата, но в същото време показа, че въпреки и на 35 години, не е спрял да има вяра в триумфа си и към момента се надява, че най-малко един път в кариерата си ще има удоволствието да вдигне трофей от Големия шлем:

" Някакси към момента не съм изгубил религия в себе си. Нуждая се единствено един път... Ясно е, че няма да печеля 20 трофеи, само че най-малко един път, един-единствен път желая да бъда първенец на шампионат от Шлема. Работя интензивно за това. Продължавам да имам вяра, че мога да го реализира. Трудно е... В продължение на 20 години не върша нещата по верния метод, само че кой знае? Може би тази година ще съумея ", сподели Гаел.

Never give up,
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР