Гаджето на Тита Недко вдигна огромен купон за 31-ия си

...
Гаджето на Тита Недко вдигна огромен купон за 31-ия си
Коментари Харесай

Недко на Тита с грандиозен рожден ден

Гаджето на Тита Недко подвигна голям ваучър за 31-ия си рожден ден, а почетен посетител бе певицата, която не спря да пее и радостни гостите.

Въпреки че не чества кръгла годишнина, някогашният ММА герой е направил празненство за 300 посетители в елитно заведение, богато украсено с балони. Дрескодът бил в златно, като обичаната му също се е барнала в мини пола в този цвят с звук с обувките на голям ток.

Златна бе и многоетажната торта, която дойде на специфична количка с искрящи свещи. Само хилядите салфетки, които гостите хвърляха по пеещата Тита бях в прорез с дрескода.

Двамата влюбени изживяха грозна разлъка, в която бе намесено даже домашна принуждение, само че след няколко месеца се събраха още веднъж, като този път взеха решение да бъдат доста дискретни за връзките си, пише Hotnews.bg.. Затова и Тита не се демонстрира в социалките с гаджето си и натъртва на фотоси единствено на бюста и дупето си.

" Вече се усещам доста щастлива. Мисля, че открих мъжа на фантазиите ми и тъкмо поради това не желая да издавам повече детайлности, с цел да запазя хубавите неща за себе си ", сподели хубавицата преди няколко месеца в телевизионно изявление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР