Гаджето на поп певицата Христина Христова, по-известна като Тита, се

...
Гаджето на поп певицата Христина Христова, по-известна като Тита, се
Коментари Харесай

Тайнственият милионер на Тита кара уникална кола СНИМКА

Гаджето на поп певицата Христина Христова, по-известна като Тита, се оказа момче с неограничени благоприятни условия, научи извънредно „ Галерия “. Родителите на тайнствения Виктор, за който Тита призна преди няколко месеца, са милионери и развиват сполучлив бизнес в чужбина.

Виктор освен не е лишен от нищо, само че и е презадоволен, разкриват негови другари. Гаджето на 19-годишната поп звезда кара ултра безценен Мерцедес за 100 000 лв., разполага с частен аероплан, а месечните му джобни се равняват на 20 минимални работни заплати. Неслучайно Тита се е спряла навръх него, като без съмнение осветли връзката им в медиите. Виктор постоянно е облечен съгласно последните фешън трендове, с най-скъпите маркови облекла и аксесоари. Никакъв късмет да посрами приятелката си!

И въпреки че разкри самоличността му, Тита не споделя детайлности за Виктор. Певицата отхвърли да разяснява с какво се занимава и съзнателно крие за солидните му благоприятни условия, по молба на родителите на Виктор. Те избират да запазят в загадка милионите на семейството, с цел да не си навличат непотребни неприятности.

За гаджето си Тита разкрива само, че са дружно от близо 2 години, като преди този момент са били единствено другари. Той е малко по-голям от нея и не живее в България. Всъщност Виктор следва в един от най-престижните университети в Европа, само че постоянно се прибира у нас поради половинката си.

Неотдавна Тита призна, че връзката им с Виктор става все по-сериозна и им е все по-трудно да са разграничени. Както „ Галерия “ писа, единствено преди няколко дни пък на ръката й блесна тайнствен пръстен с голям камък. Бижуто породи подозрения за скришен годеж, въпреки че близки до певицата надълбоко се съмняват да не се похвали обществено.

Възможно е пръстенът да е просто следващият великодушен подарък от богатото й гадже. Виктор обожавал да я изненадва със скъпи бижута и маркови облекла, като не се скъпял и стотинка за своята обичана.

„ Никак не е глупава. Хванала си е златната рибка и в случай че прояви малко повече ловкост, скоро като нищо да се похвали с годежен пръстен “, завистливо подмятат нейни колежки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР