Гаджето на политика и сценарист Росен Петров Карина Видолова е

...
Гаджето на политика и сценарист Росен Петров Карина Видолова е
Коментари Харесай

Гаджето на Росен Петров наблъска 700 кубика силикон в...

Гаджето на политика и сценарист Росен Петров Карина Видолова е напълнила пазвата със 700 грама силикон, по 350 във всяка гърда. 29-годишната шуменка не стопира да пъчи прелести в столичен фитнес, като се облича в къси бюстиета, които акцентират 700-те кубика, видя Хотарена.

Гаджето на някогашния сценарист на Слави Трифонов тренира 2-3 пъти в седмицата, като даже и до момента в който спортува не смъква изкуствените мигли, тежкия грим и няколко пласта декор дьо загар. Освен силикона в бюста, Видолова има и ботокс в устните, както и филъри в скулите. Въпреки че едвам на 29 години, Карина може да се похвали с много корекции, и поради процедурите и тежкия грим е замязяла на лелка. Във фитнеса секси парчето постоянно притегля вниманието с устни с щедро количество емайл и всевъзможни прически.

Карина и тогавашният най-хубав другар на Слави са дружно повече от 5 години, само че по този начин и не подхващат по-сериозна крачка за легализиране на връзката си. Макар и да живеят на фамилни начала в дома на Петров в столичния квартал „ Филиповци ”, предложение за брак липсва. В последно време хубавицата постоянно може да бъде видяна сама в южните столични квартали, което породи подозрения дали не се е разделила с Росен. Младата шуменка обаче надали по този начин елементарно ще остави Росен да си тръгне. Преди съвсем 2 години актуалният водещ в „ България он еър ” уреди гаджето си на сладка държавна работа - помощник в Народното събрание.

Въпреки, че момата с тип на фолк дива надали има нужните за тази служба качества и обучение, злобеят депутати. В биографията ѝ се открояват работи като танцьорка в родния Шумен, а по-късно сервитьорка в София. Покрай тази специалност хубавицата срещна Росен, който се оказа джакпотът на живота ѝ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР