Гаджето на Петя Дикова прибира апетитен хонорар от предаването На

...
Гаджето на Петя Дикова прибира апетитен хонорар от предаването На
Коментари Харесай

Гаджето на Петя Дикова лапа 3 бона заплата от Гала

Гаджето на Петя Дикова прибира вкусен хонорар от предаването „ На кафе ”, научи „ Уикенд ” от хора в Нова тв. Поетът Илиян Любомиров се разписвал против 3 бона на месец като ко-водещ на Гала.

Майсторът на еротичната лирика, за който се твърди, че имал опит и в немската порно промишленост, се хвалел, че откогато работи в „ На кафе ”, е решил финансовите си проблеми. Той не можел да се нарадва, че печели двойно повече от редови кореспондент в малкия екран със сладки приказки и без никакви старания, с изключение на да стане от леглото и да отиде в Нова хан. Приятелката на Илиян – Петя Дикова, взимала почти същата заплата в Би Ти Ви, и то откакто години наред е градила име, с цел да ѝ я дадат. Само до преди няколко месеца поетът разчитал на обичаната си, с цел да го устоя. С това вбесявал своя тъст Сашо Диков, който го считал за авантаджия. Сега обаче казусът бил решен.

Според осведомени, Илиян дължал своя кариерен и финансов триумф главно на тъща си Аня Пенчева. Именно актрисата го предложила за мястото в „ На кафе ”, употребявайки, че от години е в близки връзки с Гала. „ Ако не беше Аня, никой нямаше да се сети за Илиян ”, считат в Нова. Говори се, че там никой не обичал 28-годишния Любомиров. Смятали го за подлизурко поради неистовите старания, които поставя да се хареса на всички. Освен това за екипа било ясно, че е в „ На кафе ” не по заслуги, а поради връзката си с Петя, която също като майка си поддържала близки връзки с Гала.

Говори се, че е Илиян се е бетонирал на мястото си в „ На кафе ”, тъй като съумял да стане любим на главната водеща. За разлика от другия мъж в екипа – Юлиян Константинов, който непрестанно се конфронтира с Гала, Любомиров я поддържал във всичко и с това спечелил благоволението ѝ. На феновете прави усещане, че откогато води с други хора, Гала наподобява напрегната и нервна в ефир. Настроението ѝ обаче внезапно се усъвършенства, щом Илиян вземе думата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР