Гаджето на Димитър Рачков Анита Димитрова вече е загубила бройката

...
Гаджето на Димитър Рачков Анита Димитрова вече е загубила бройката
Коментари Харесай

ШОК: Вижте къде Анита на Рачков се нашари с татуси

Гаджето на Димитър Рачков Анита Димитрова към този момент е изгубила броя на татусите си. „ Уикенд “ видя, че силиконката се е „ снабдила “ с нови рисунки, този път на пръстите си. Половинката на артиста има фикс идея на тематика татуси и има много по тялото си, като е напът да догони Благой Георгиев по численост.



Последно Рачковица е изрисувала пръстите на ръцете си. Отделно плеймейтката има още 3 забележими татуса - под бюста си се е нашарила с плетеница, на едната й ръка пък се шири надпис, а на другата - роза с обръщение. Силиконкта най-вероятно има и рисунки на по-интимни места, само че можем единствено да гадаем къде и какво е татуирано, като само Митко Рачков има честа да им се радва.

Водещият на „ Капките ” е бясно влюбен в младото си гадже, което тези дни заведе в Дубай. Комикът затвори устата на всички, като разгласява в профила си във Facebook фотография с хубавицата, въпреки че не написа нито дума под нея. Това очевидно е неговият метод да съобщи, че с Анита са дружно и се радват на любовта си. А мненията от почитателите на заваляха с похвали за двойката и пожелания за благополучие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР