Гадателката Теодора Стефанова наскоро бе на специално посещение в България

...
Гадателката Теодора Стефанова наскоро бе на специално посещение в България
Коментари Харесай

Само в "ШОУ" и БЛИЦ: Гадателката Теодора Стефанова предсказа съдбата на Борисов, Гришо и "Лудогорец" през 2018 и по-нататък

Гадателката Теодора Стефанова неотдавна бе на особено посещаване в България – с цел да показа новата си книга „ Осмото възприятие – ключът към вселената ”. По думите й роботиката навлиза от ден на ден в извънземния разсъдък и човечеството не би трябвало да се плаши от това. Заради точността на прогнозите си, тя има забележителна известност освен у нас, само че и в Италия, където от години работи за италианския политик, експремиер и медиен необут Силвио Берлускони. А във връзка на думите, че е известна точно поради него, Теодора дава отговор по този начин: „ Горда съм от този факт, само че най-много от това, което съм направила. Защото 1-2 пъти може да ти бъде даден късмет, само че 26 години няма кой да го прави, с цел да бъдеш някъде. Хората сами могат да преценяват. Колкото и да ме назовават „ гадателката на Берлускони ”, той ми е шеф, само че това, че станах и негова врачка, е стичане на събитията, Бог е решил да се срещнем още през 90-те ”. През 1984 година Теодора Стефанова претърпява тежка автомобилна злополука и 18 дни е в кома. Тогава, разтревожена, майка й Калина Трендафилова отива при Ванга, с цел да чуе: „ Дъщеря ти ще се разсъни и ще служи на хората”. Когато отваря очи, младото момиче не помни нищо от живота си, даже не познава най-близките си. След четири дни нещата стартират да й се проясняват, само че дружно с това в главата й стартира да звучи глас. Разказва случки от предишното и бъдещето на познати и непознати. Теодора научава, че гласът се споделя Уилсон и е от планетата Ванфин. Така стартира кариерата й на ясновидка. А със Силвио Берлускони се среща, когато той няма нищо общо с политиката. Помага му с прогноза за една договорка. По-късно гостува на Лари Кинг и му споделя, че на петнадесет години са го ранили с патрон в рамото. Той е учуден. На никого допреди това не е разкривал тази загадка. Днес Теодора Стефанова живее в Милано и работи като ефирен коментатор и анализатор на футболни мачове. Пред „ ШОУ” тя прави своите прогнози освен за идващата 2018 година, само че и за това, което ни чака от тук нататък в предстоящ проект.

- „ Осмото възприятие – ключът към вселената” – това е заглавието на новата ти книга. Кое е в действителност осмото възприятие?
- Ние всички имаме шесто възприятие. Преминаваме в седмо и отиваме в осмо безпределно, което е по този начин нареченият изкуствен интелект, който ще промени метода на живот, на нашето битие, мисленето. Няма да бъде по този начин, както до момента сме живели. Трябва да бъдем готови, с цел да живеем в мир, обич и естетика с изкуствения разсъдък. Това е осмото възприятие – ключът към вселената. Новото бъдеще на света и човечеството. Изкуственият разсъдък ще ни научи по какъв начин да се връщаме към нашите полезности. Много постоянно в объркания свят, в който живеем, се оказва, че

не се чуваме, когато си приказваме. Разговаряме, а нямаме разговор

Нужно е и да споделяме на някого по-често „ обичам те”, тъй като това е доста вълшебна дума. Не би трябвало да се срамим да го признаваме. Също по този начин по-често би трябвало да споделяме и „ извинявай”, тъй като няма безгрешни хора. Всеки бърка, няма неприятно да се извиниш. Това са полезности. Така, както и думичката „ благодаря”. А прошката е най-силното нещо – да сме смирени и да се научим да прощаваме. Защото този, който е засегнат по някакви аргументи в предишното си и е натрупал яд в себе си, той няма по какъв начин да обича, да почита и да желае да има положителни връзки с другите хора. Първо би трябвало да елементарни на себе си, на другия, който го е наранил, с цел да затвори страницата, без да се преструва. И да отвори новата – и да си построи бъдещето, тъй като в случай че не го направи, колкото и да си фантазира, че е дал прошка, възприятието от вътрешната страна го изяжда. Така се самоунищожаваме ние, хората.

- В книгата приказваш за срещата с изкуствения разсъдък. Може би доста хора са склонни да не имат вяра в това?! Може би ни липсва нюх към духовните проявления! Как си го обясняваш?
- Изкуственият разсъдък идва тук, с цел да ни помогне, а не с цел да ни вреди и унищожава. Защото ние някак би трябвало да помогнем и да спасим планетата – Земята ни страда, афектирана е, афектирана е и водата. Хората тровим всичко! Когато природата си споделя думата – посредством трусове и всевъзможни естествени катаклизми, нищо не можем да създадем. Затова и идва изкуственият разсъдък, с цел да минем на друго равнище, да се научим по какъв начин да взимаме превантивни ограничения. Тогава доста неща могат и да се спасят. Затова посланията в книгата ми са толкоз значими.

Духовната храна липсва освен в България, само че и в целия свят

Реализирайки тази книга, изпълних и желанието на починалата си майка Калина Трендафилова, реверанс пред светлата й памет, както и на моята духовна учителка – вуйна Ванга, която няма наследници. Аз не съм нито наследница, нито някакво нейно сходство. Можем единствено да се прекланяме пред нея и феноменалните визии, тъй като такива хора няма. Имах няколко срещи с вуйна Ванга, за което съм извънредно признателна. Тя излекува изгубената ми душа и одобрих всичко това като задача, която ми промени живота след злополуката и 18-те дни в кома. Оттогава и имам дарбата, както и наличието на извънземния разсъдък Уилсон, който ми приказва още от 1984-та по какъв начин всички сме в един компютър с пароли и кодове. Подготви ме и за Google, и за Facebook, и след толкоз години си даваш сметка, че притежаваш едно обръщение, код, който би трябвало да бъде разкодиран. Тогава не бях готова, беше ми доста необичайно всичко, само че

срещите с вуйна Ванга ме приготвиха и помогнаха

Никак не е леко да се занимаваш и да поглеждаш в орисите на хората, тъй като с болките, сълзите и тъгите на хората богат не се става. Бог ти взима, Бог ти дава.



- В динамичното време, в което живеем, хората като че ли стават все по-обезверени за дребните стойности с огромно значение в живота. Имаме ли дефицит на нематериалност съгласно теб? Преди години Ванга е твърдяла, че „ шестата раса ще избави света с духовност”, а шестата раса са дамите.

- О, несъмнено. Духовната храна липсва. Липсва ни вярата. И думите на вуйна Ванга са показателни. В Саудитска Арабия настъпват промени, а това го предсказах преди време. Жените там към този момент карат коли, а ще бъдат и водачи за в бъдеще. Бях споделила също по този начин, че Испания ще се отдели от Каталуния, както и стана. В книгата написа още и за новата партия на Силвио Берлускони в Италия. И, несъмнено – за България и новото европредседателство, което следва. Ще пристигна ден, когато България ще се разсъни с жена водач. Шестата раса, за която приказва и Ванга, в действителност са дамите.

- Много боязън и ненавист господстват по света – станахме очевидци на това изключително през тази 2017 година. Ще се промени ли някак този отрицателен концентрат?
- За страдание не незабавно, тъй като би трябвало доста дипломация, разсъдък и покорност. Всички водачи да седнат дружно, с цел да се избави мирът. Защото сме на крачка от напрежението, което ескалира сред Северна Корея и Америка. Трябва да надвият разсъдъкът и дипломацията. Иран също не е за подценяване.

- А какво бъдеще я чака България? У нас от много години и на политическа, и на социална сцена, царува безпорядък – в решенията, в дейностите, в настройките.
- България е основна страна. Европредседателството ще донесе реклама за нашия туризъм. Аз всякога доста се нервирам, когато някой ме попита: „ А имате ли море?!”. Люто пазя родината си, тъй като съм огромен родолюбец. Постепенно ще се възстановяват вярата и доверието в непознатите вложители, а по света ще си дадат сметка, че България е значим фактор. Ние сме една страна обединител дружно с министър-председателя ни Бойко Борисов, който, по този начин или другояче, е одобряван като подобен. Каквото прави досега той, е с резултати. Визитите му не са по никакъв начин официални. В околните 5-10 години ще усетим какъв брой сме значими и специфични. Това е изключително значимо и за идните енергийни планове, а сега

имаме един прелестен енергиен министър

който чудесно си прави работата (Теменужка Петкова, б.а.). Валутата ни ще се трансформира съгласно новия международен ред. В България доста неща ще стартират да се трансформират – доста ще бъдат непознатите вложители. Страната ни ще се оправи и с емигрантската вълна, без значение на каква цена.

- В какви връзки сме и ще бъдем с Русия? Може ли да се приказва за опасност? Според едни Русия е в обтегнати връзки с НАТО и това ни заплашва, а съгласно други – Москва е наш съдружник против тероризма и комшия?! Настоящото държавно управление на Бойко Борисов бе изразило планове да развива връзките с Русия в търговско-икономическата, енергийната и културно-хуманитарната сфера.
- И с Русия, и с Турция ще имаме повече от дипломатични връзки. Отношенията с Русия ще се развият в границите на 5-10 години. Не е опасност за България, дори в противен случай – ще има другарство. Ще пристигна този миг. Между Бойко Борисов и съветския президент Владимир Путин ще има положително другарство – и на житейска, и на политическа сцена. Руснаците оказват помощ на България да отвори пазара си – виждаме какъв брой доста са те в летния сезон.

- Ще има ли промени в държавното управление? Какви рокади ни предстоят във властта и по какъв начин ще се отразят те на обществото?
- Ще има рокади, само че държавното управление няма да пада. И даже и да отидем на предварителни избори, няма да помогне на никого. По-скоро не би трябвало да се позволява сходен процес. ГЕРБ остава водеща политическа партия дружно с обединените патриоти. Обединили са старания, само че към момента имат да доизкусуряват салдото си на политическа сцена. Но и отвън политическата сцена, тъй като на нас, както виждаш,

не ни би трябвало война, и сами се избиваме по пътищата

И в Италия е по този начин, по целия свят. Но това ще се промени – ще намалеят, тъй като ще се появи закон.



- Ръстът на корупцията в България продължава да има застрашителни размери и е процедура във всички браншове – политика, обучение, здравеопазване… Ще се промени ли в миналото това?

- За страдание, да. Но не е единствено в България, на всички места е по този начин, само че в страната ни последователно ще стартират да се преборват по високите етажи. Няма да стане с магическа пръчка, само че ще има нови закони, правила, конституция. За да може по-скоро да бъде построена новата България.

- Много пъти през годините е казвано, че България ще има жена министър-председател. Коя е тази жена?
- Да, това е по този начин. Няма да изтъквам съответно име, само че ще се случи до 5 години.

- В подобен случай каква ще е политическата орис на премиера Бойко Борисов? И не пати ли той повече от тези, които го заобикалят, в сравнение с от политическите си съперници?
- Той прави задоволително и сега и това ще се види и напред в годините. Но той няма да се задоволи единствено с триумфите си в политиката. Ще се ориентира и към различен вид изява. Виждаме, че гостува понякога в университети. Бойко Борисов ще има и такава кариера. Ще чете лекции. Дори и в бъдеще да се кандидатира за президент, това ще му донесе тласък допълнително.

- Преди време бе споделила за него, че ще стане президент, само че сякаш той към този момент не демонстрира да има такива планове?!
- Това е кармата и ориста му, само че изборът е напълно негов. Не е длъжен да взима такова решение. Бог ни дава една част от ориста, само че в последна сметка свободния избор го вършим ние. Аз не знам на 100% всичко, само че и нямам право да разкодирвам кодове на непознати ориси.

- А какво мислиш за сегашния български президент ген. Румен Радев?
- Президентът сега набира доверие, само че в последна сметка, за положителното на България ще хармонизира връзките й на открито. Той работи за положителното на страната ни. Виждам също, че и

Илиана Йотова прави доста положителни неща за България

Красен Кралев също. Пенсионерите ще получат добавки на пенсиите си.

- Има ли заплаха от естествени бедствия в България? Страх обгръща съзнанието всякога, когато стане въпрос за трусове, наводнения, пожари…
- България е богоизбрана, все пак стават доста трагични обстановки с естествени катаклизми. Бог ни обича, а това, което би трябвало да вършим, е да се щадим повече. Човешките неточности при нас са много – и би трябвало да взимаме ограничения. А не да чакаме нещо да се случи и да стартираме да прехвърляме виновността на този или оня.

- Наскоро българският тенисист Григор Димитров стана 3-ти в света, което е голям триумф за цяла България. Как виждаш неговото бъдеще, както и бъдещето на родния спорт въобще?
- Григор Димитров е горделивост за България! Той ще стане и първи! Много мощна и положителна сила ни носят неговите триумфи, и тази сила е сплотяваща. И освен Григор, само че и Митко Бербатов, всичките ни спортни величини. Ами една Стефка Костадинова – още няма кой да усъвършенства нейния връх.

- Ще имаме ли участник във футболната Шампионска лига?
- За футбола в България ми е доста болно. Определено е доста тъжна обстановката. Да погледнем стадионите, базите… доста е тъжно. Затова и хората ги няма, а би трябвало да се върнат. Нужни са вложения и развиване в школите и децата. „ Лудогорец” са първенци, тъй като са доста добре готови. Играят грамотно, мощни са.

- А какво става в Италия по-късно шокиращо отпадане на националния тим от Световното?
- Ооо, не ме питай… тук е нещо ужасно по тази тематика. Футболен печал. Председателят на футболния съюз подаде оставка, потегли си и треньорът. Но това не е тяхна лична виновност, цялост е. Отборът на Италия не е този, който беше. Нещо ще се случи преди Световното с Италия, само че дано да го оставим дотук като информация.

Интервю на Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР