Гадаенето по линиите на дланта е изключително стар метод, познат

...
Гадаенето по линиите на дланта е изключително стар метод, познат
Коментари Харесай

Ранна смърт или дълъг живот – какво казват линиите на ръката

Гадаенето по линиите на дланта е извънредно остарял способ, прочут в света под наименованието хиромантия. Вярващите на предстаказанията, направени съгласно линиите, които се виждат на дланите, са съвсем толкоз, колкото и тези, които не им имат вяра.  Сигурно и на вас ви се е случвало някоя стара жена да ви срещне в парка и да изиска да ви гледа на ръка. След като сеансът завърши, вие изцяло забравяте за случката, само че когато казаното в действителност се сбъдне, вие си припомняте за думите на тази баба. Този способ за предсказване се счита за анти теоретичен. Това, обаче, не пречи да се практикува от дълбока античност насам. Има хора, които в действителност се оправят съвършено

Един вещател споделя по какъв начин да не се заблудите в предсказването на ориста си, надничайки в дланта си.

Много постоянно хората се пробват сами да проучват линиите на дланите си, с цел да прочетат проектите на ориста си. Питащите мозъци постоянно стигат до неправилни изводи в своите проучвания. Например мнозина, виждайки къса или прекратена линия на живота, се тормозят, че ги чака ранна гибел. Гадателите споделят по какъв начин в действителност би трябвало да прочетете ориста върху дланите си.

„ Искаме неотложно да разсеем главния мит, че дължината на линията на живота по никакъв метод не подхожда на продължителността на живота. Погрешно е да се каже, че в случай че имате кръса линия на живота, ще напуснете този свят рано “, акцентира вещател.

Той изяснява, че в доста редки случаи линията на живота е къса. За множеството хора това е от време на време. Най-често такива скали демонстрират огромни пресичания, може би даже имиграции. Според хироманта, в случай че човек промени страната си на престояване, се трансформират и общественият му кръг, навиците, работата и животът.

Линията на живота е главният знак за положението на качеството на живот на индивида. В доста случаи такива скали приказват за пренасяне, това няма нищо общо с продължителността на живота, изясняват специалисти.

Въпреки това, хиромантът е уверен, че ориста на човек е „ написана “ на дланите му. Анализирайки линиите на ръцете си, можете да се предпазите от ужасни болести. Както 5-tv.ru писа, по-рано Иван Громов изясни по какъв начин да разберете на каква възраст ще имате здравословни проблеми, единствено като погледнете ръката си.

За да идентифицирате евентуални проблеми в тялото, би трябвало да погледнете дясната си длан. Ако линията на живота се прекъсва и по-късно продължава още веднъж, това може да е предвестител на много съществени проблеми в бъдеще.

Островчетата значат, че в бъдеще може да се сблъскате със сериозна интервенция или хоспитализация. Изтъняване, т.е. когато линията е със същата дебелина и същата дълбочина, а по-късно в някоя област става по-бледа, това значи, че в този сегмент от живота ви може да имате спад в жизнеността, причинявайки задоволително съществени болести, които скапват качеството на живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР