Габровски има всички права да си търси експерти, да си

...
Габровски има всички права да си търси експерти, да си
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Габровски е 100% упълномощен да направи това, което е необходимо, за да има редовно правителство

" Габровски има всички права да си търси специалисти, да си провежда среща с партиите, тъй като ние сме дали обещание, че в границите на първия мандат ще се направи експертно, програмно държавно управление ". Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция в сряда по отношение на кандидат-премиера на партията проф. Николай Габровски.

" Ние му оказваме помощ, той е 100% акредитиран да направи това, което е належащо, с цел да има постоянно държавно управление ", сподели още някогашният министър председател, откакто се разбра, че на следващия ден Габровски ще организира среща с Българска социалистическа партия и като цяло стартира диалози с ръководителите на парламентарно показаните партии.

Борисов разяснява и изказванието, че мнозина почитат Габровски като доктор експерт в качеството му на зам.-директор на " Пирогов ", само че не и за това, че е от ГЕРБ: " Ако по този начин разсъждават, няма да мине и една седмица - и по същия метод ще им бъде отговорено и на тях. Затова сложихме човек, който да може да сплоти и да контракти с тях специалисти. Иначе се отива на избори, то е ясно. А да кажеш, че първата партия при 100% машинно гласоподаване, е в изолираност, не е съществено. Програмно или експертно държавно управление е последният късмет ".

" Нямам информация за министри, тъй като в случай че имах, значи, че аз ви неистина. Борисов има едно огромно преимущество пред другите – той не лъже ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Мисля, че Делян Добрев е най-хубавият специалист в енергетиката, само че упрекът, че има партиен нюанс, ще е огромен. Ние ще оказваме помощ през Народното събрание на държавното управление – по този начин разсъждаваме и мисля, че е вярно. Толкова добре работещ парламент до момента в България не сме имали ", съобщи още някогашният министър председател.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/499780358619511
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР