Габриела Медарова остава в ареста за 72 часа, съобщиха от

...
Габриела Медарова остава в ареста за 72 часа, съобщиха от
Коментари Харесай

Хрисимата Габриела Медарова остава в ареста за 72 часа

Габриела Медарова остава в ареста за 72 часа, оповестиха от Районна прокуратура в Пловдив. Танцьорката бе арестувана, откакто разруши носа на студентка в пловдивски нощен клуб.

Срещу 21-годишното момиче е формирано бързо произвеждане за нанасяне на лека телесна щета на студентката по хулигански подбуди. Очаква се след приключването на 72-часовия арест от обвиняването да изискат за нея непрекъсната мярка "задържане под стража ".

На 9 против 10 май Медарова, която е освободена против 5000 лв. гаранция за предходния си случай с потрошените от нея 10 коли, нападнала Катя Андреева, която чествала 21-вия си рожден ден.

Екшънът се разиграл в тоалетната. Габриела излязла от една от кабинките, в която се била затворила с гаджето си, без да бъде провокирана по никакъв метод, блъснала Катя по носа, а по-късно се върнала в бара. Андреева паднала на земята, а от носа ѝ шурнала кръв. След намесата на защитата, тя била изведена и откарана в болница.

По делото следва определяне и разпити на всички очевидци на случая, правене на здравна експертиза по отношение на типа на нанесената на потърпевшата телесна щета и механизма за причиняването ѝ.

За съответното закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12, вр. с член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс, какъвто е казусът, законът планува наказване до една година "лишаване от независимост " или пробация. Работата по случая продължава.

Срещу Габриела има повдигнати три обвинявания, като за едно от тях тя може да получи до 3 години затвор. На 15 април, управлявайки лек автомобил BMW Х5 под въздействието на алкохол и опиати, тя потроши 10 автомобила, паркирани на бул. "Македония “ в Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР