Габриела Бланко от Ергенът стана топ мемето на държавата. Лафовете

...
Габриела Бланко от Ергенът стана топ мемето на държавата. Лафовете
Коментари Харесай

Разкрачена в асансьора: Габриела Бланко с невиждана до този момент снимка

Габриела Бланко от " Ергенът " стана топ мемето на страната. Лафовете на Габи са шлагер в TikTok и Instagram, където десетки консуматори се бъзикат крепко с новоизлюпената риалити звезда.

Самата Габи също споделя някои от колажите с нея и наподобява, че по-скоро се забавлява с шегите по собствен адрес. В обществените мрежи се изпълни освен от мемета с Бриела, както е още известна Габи, само че и с нейни остарели фотоси. 

Виж още: " След всички опиати, дами и останалото ": V:RGO взриви Instagram с думи, Джия от " Ергенът " реагира 

Бланко обаче въобще не се тормози от предишното си, а доказателство в това отношение е фотото тук, което тя качи. На фрагмента Габи е заела много странна поза в асансьор, а селфито е от 2018 година, както самата тя е отбелязала. Тогава Бриела е била в тима на русокоските.

Виж още: Две първокласни бани и още: Даянка от " Един за различен " сподели до каква степен стигнаха с ремонта на къщата 

Последователите на Габи я обсипват с похвали и палави мнения, на които тя не обръща съществено внимание. Меметата по неин адрес обаче са единствено едната страна на славата, с която се сблъсква силиконовата инфлуенсърка. Тя среща в интернет сериозен хейт и рецензии, а причинита е една - заяждането ѝ с някои от девойките от " Ергенът ".

Габи поведе " война " с Пам Веледис и Мони Зенгинер, като втората отпадна от конкуренцията за сърцето на Евгени. Ергенът реши да не подари роза на танцьорката, а по-късно в свое изявление Зенгинер дефинира Генчев за " момче, в което към момента няма мощна мъжка сила ". Мони счита още, че Евгени се оглеждал за по-слаби от него девойки, а мощните и самостоятелни го плашели и го карали да се усеща нерешителен.

Виж още: Мирела гневна на Мария Бакалова поради Валери, сред двете от дълго време имало конкуренция 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР