Габриел Жезус от Манчестър Сити може да се завърне в

...
Габриел Жезус от Манчестър Сити може да се завърне в
Коментари Харесай

Жезус може да се завърне в игра до няколко седмици

Габриел Жезус от Манчестър Сити може да се завърне в игра след две или три седмици, съобщи мениджърът на водача в британското състезание Пеп Гуардиола. 20-годишният нападател има травма в коляното, получена по време на равенството 0:0 на " небесносините " с Кристъл Палас на 31 декември.

" Габриел беше в Барселона с лекар Рамон Кугат и нещата вървят сносно. Смятам, че до две-три седмици, или най-късно до мача с Базел в Шампионската лига, той ще бъде добре ", съобщи на конференция испанският експерт.

В неделя Сити играе като посетител против Ливърпул в дербито от Висшата лига. Гуардиола отхвърли да разяснява възможен трансфер на Алексис Санчес от Арсенал.

" Напълно разбирам този въпрос. Вие ми го задавате, само че съм изцяло концентриран върху Ливърпул. Като управител би трябвало да се оправям с много думи и би трябвало да си избера върху кои тъкмо да се съсредоточвам. Не желая моите футболисти да ме гледат по малкия екран и да виждат по какъв начин приказвам за нещо, което не е толкоз значимо. Важни са 90-те минути от идващия ни дуел ", сподели още някогашният полузащитник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР