Г-ца Асенова определено не си мълчи и току вади наяве

...
Г-ца Асенова определено не си мълчи и току вади наяве
Коментари Харесай

Маги от “Ергенът” забърсала 60-годишен

Г-ца Асенова несъмнено не си мълчи и току вади нескрито по някой лют факт. Поредната ѝ пукотевица по конкуренцията този път бе обвързвана с бивше гадже на Маги. Според Виктория Магдалена дължи първокласния си метод на живот и скъпите си придобивки на загадъчен ухажор.

Въпросният господин бил много състоятелен и очевидно задоволявал всичките ѝ прищявки, като се стартира от марковите дрешки и се стигне до скъпата кола. Той бил и много по-голям от 36-годишната русокоска – на 60 години, само че това очевидно по никакъв начин не я тормозило. И въпреки двамата към този момент да били някогашни, тъй като я зарязал поради 23-годишна дама, въпреки всичко информацията е задоволително пикантна, с цел да се одобри като камък в градината на Маги.

Поводът Виктория да я разконспирира и да разкрие детайлности за предишното ѝ, в действителност бе намекът на русокоската, че някои от девойките в шоуто са материалистки и търсят най-вече финансови облаги. От друга страна, по-известната в последно време като Цър-Пър показа, че е подочула оттук-оттам някои неща, което пък никак не ѝ пречи да ги употребява против конкуренцията. Ако съдим по поведнието ѝ досега, тефтерчето ѝ евентуално крие още атрактивна информация и за останалите участнички.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР