Г-н Василев се е срещал с нашия икономически екип, доста

...
Г-н Василев се е срещал с нашия икономически екип, доста
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Лидерът на ДБ да чете и да помни повече от един ден!

 " Г-н Василев се е срещал с нашия стопански екип, много преди да разбере защо се среща. Ние не сме сектанти, които не одобряват непознато мнение. “, това съобщи на конференция на Има Такъв Народ. Той проговори и за какво информацията от Слави Трифонов идва основно онлайн.

" Защо по малкия екран? - Важна е информацията и какво съдържа. Дали ще е по малкия екран, дали ще е по интернет, или по друго, това са разнообразни форми. Важна е каква е информацията. Това е наше решение. Никой не може да ни каже по какъв начин да споделяме с българските жители “, сподели той.

По думите му сега не договарят с никоя партия.

" Когато една партия е спечелила изборите, може или да поеме отговорността да предложи кабинет, изключително, когато другите две протестни партии гледат в друга посока. Ние взехме решение да поемем тази отговорност сами. И водачите на ИМВ, и Демократична България, и Движение за права и свободи, и Българска социалистическа партия, и ГЕРБ след изборите на 4 април идваха и споделяха направете държавно управление без грам условия. Ние по-скоро предлагаме ограничения, а държавното управление са реализатори на тези ограничения. Всъщност депутатите ще би трябвало да гласоподават дали тези неща да се осъществят, или не ", уточни той.

" Със служебните министри имаме съществени разминавания за финансовата политика. След като те се разприказваха и на мен ми паднаха задръжките ", сподели Йорданов. Нямахме никакъв проблем с и. Проблемът беше, че те се държат по много детски вид, в случай че някой откаже, никой не отива ", уточни той.

В учредителната ни декларация написа какво мислим за правосъдната промяна. Трябва да се подхожда по този начин. Ако някой ви каже, че като влезе в Народното събрание ще смени Гешев, ви лъже, това по закон не може да се направи. Това е един дълъг развой. Но може да се махне шапката на Гешев над прокуратурата. Нека да не размахваме просто такива обещания, уточни.

Умният човек би трябвало да мисли за това, което споделя. Лидерът на Демократична България да чете и да помни повече от един ден! Кой е врагът на този човек, който се изрече, че Има Такъв Народ е Движение за права и свободи. Кой му е зложелател? Драмата пристигна от това, че Има Такъв Народ завоюва изборите. В момента има някакъв прочувствен стрес. Единствената разлика е, че ГЕРБ не завоюва изборите и оня от Банкя не може да пристигна и да каже ние спечелихме изборите. Ако ние не получим поддържа на 2-те протестни партии за този кабинет, ние ще приемем, че нямаме поддръжка от тях. Тогава те имат независимост да се договарят с Карадайъ, Българска социалистическа партия и т.н. Имам съществени подозрения в състава на служебния кабинет. Вътре съгласно мен има хора на Движение за права и свободи.

В сряда се събираме, Радев привиква депутатите. Ще има информация от Демократична България и ИМВ, дали ще поддържат кабинета. Ние не желаем поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи. На нас ни е значима поддръжката на двете нови партии, в случай че я нямаме, нямаме стремежи да вършим кабинет с останалите. Ако нямаме тази поддръжка, те ще имат опцията, в случай че получат мандата, да се договарят с останалите партии ", уточни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР