Тъй като гласоподавателите трябва да отидат до урните на 4

...
Тъй като гласоподавателите трябва да отидат до урните на 4
Коментари Харесай

Присъединете се към нашата БЕЗПЛАТНА WhatsApp общност за Mirror Election за най-новото в надпреварата за номер 10

Тъй като гласоподавателите би трябвало да отидат до урните на 4 юли, нашата нова WhatsApp общественост за Mirror Election е тук, с цел да ви осведоми за всяка стъпка от пътя.

След повече от 13 години ръководство на торите, социологическите изследвания демонстрират, че лейбъристите са на път да се върнат на власт и нашите създатели са подготвени да ви дават всичко най-ново от конкуренцията за номер 10, в това число акцията вести, прогнози и още напряко на вашия телефон.

Докато се обрисуват бойните линии сред водача на лейбъристите Кийр Стармър и министър-председателя Риши Сунак, ние ще ви изпращаме най-новите изключителни актуализации и ексклузиви непосредствено на вашия устройство. Потребителите би трябвало да изтеглят или към този момент имат WhatsApp на телефоните си, с цел да се причислят.

Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да се присъедините, е да щракнете върху тази връзка или да сканирате QR кода по-долу, изберете „ Присъединете се към общността “ и сте в! Може също да ви изпращаме истории от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР