Г-н Франк Фанън е политическо лице и изказването му е

...
Г-н Франк Фанън е политическо лице и изказването му е
Коментари Харесай

Шефът на "Булатом" с голяма новина: С АЕЦ "Белене" сметките за ток ще...

Г-н Франк Фанън е политическо лице и изявлението му е политическо. Хубаво е той да си огледа съветниците, които му споделят тези неща, тъй като съумя да обиди пет страни, в това число и своята родна - Съединени американски щати.

Това сподели шефът на "Булатом " Богомил Манчев във връзка изказванието от предходната седмица на помощник-държавния секретар в Бюрото за енергийни запаси на държавния департамент на Съединени американски щати Франк Фанън, че АЕЦ "Белене " не би трябвало да се строи, тъй като е остаряла технология.

"АЕЦ "Белене " е технология от трето потомство - три плюс и е минал стрес тест. Няма нищо правилно в думите на господин Фанън. Дали ние имаме взаимозависимост или нямаме от Русия, не знам, само че ние за следващ път попаднахме сред шамарите на огромните сили ", сподели още Манчев.

"България е дребна страна и няма по какъв начин да осъществим "зелената договорка " без АЕЦ белене. С АЕЦ "Белене " съм безапелационен, че сметките за ток ще се замразят и ще бъдат предвидими. Ако не се построи този план, цените на тока ще скочат.

Това е един извънредно значим план за стопанската система ни. Без него няма по какъв начин да понижим нездравословните излъчвания. За мен България би трябвало да има наложително 51% от АЕЦ "Белене " и не е проблем сами да построим централата, само че сега тече търг и нека той не стопира ", добави шефът на "Булатом ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР